Jedna od najljepših žena svijeta

Bila je jedan od prvih supermodela, a evo kako izgleda 29 godina nakon kultne gole fotografije koja joj je nedavno stvorila probleme

Christy Turlington - 6 Christy Turlington - 6 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Christy Turlington - 5 Christy Turlington - 1 Christy Turlington, Bono Vox i Danis Tanović Christy Turlington Helena Christensen, Christy Turlington i Iman (Foto: Astrid Stawiarz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Christy Turlington (Foto: Gerard FOUET / AFP) Christy Turlington - 2 Christy Turlington - 3 Christy Turlington - 4 Christy Turlington - 13 +12 Christy Turlington - 1 Galerija

Christy Turlington pozirala je za naslovnicu časopisa Harper's Bazaar i prisjetila se dana svoje najveće slave.

Christy Turlington bila je jedan od prvih megasupermodela u svijetu mode, a tridesetak godina kasnije dokazala je da je zadržala taj svoj status, i to pozirajući za posljednje izdanje Harper's Bazaara.

55-godišnja Christy izgleda senzacionalno na novim fotografijama, kojima je samo još jednom pokazala zašto je zovu jednom od najljepših žena svijeta.

Na jednoj od fotografija pokazala je dekolte zavodljivo pozirajući, dok je na naslovnoj osvanula u žutosmeđem čipkastom bodiju. Snimanje je bilo popraćeno intervjuom u kojem je Christy govorila o svom daljnjem radu kao modela, kao i o svađi koju je njezin sin trpio zbog golišavih slika iz njezinih najboljih dana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christy Turlington (@cturlington)

"Mogu odraditi dan, tu i tamo. Ali onda, nakon dva dana, kažem - previše, to je previše. Osjećam se sretnom što imam mogućnost biti model. To je još uvijek moj život", izjavila je.

Nakon što je stekla slavu kao jedan od prvih supermodela devedesetih, nosila je revije za modne divove, uključujući Chanel, Versace i Valentino, i to uz bok Naomi Campbell i Claudiji Schiffer.

"Revije su uvijek pomalo nalikovale na kaos. Mislim da smo mi, kao modeli, zadržale dio te energije i te napetosti, ali nema mira u puno tih prostora", priznala je.

Pogledaji ovo Christy Turlington Celebrity Jedna od najljepših žena svijeta pojavila se u Sarajevu, 90-ih je godina bila dio slavne petorke koja je žarila i palila modnim pistama!

Christy je u intervjuu otkrila i da je gola fotografija snimljena u doba vrhunca njezine slave kružila među srednjoškolskim vršnjacima njezina 18-godišnjeg sina, i to kada je prisustvovala jednoj od njegovih košarkaških utakmica. Priznala je da je tada sve što je htjela učiniti bilo nestati jer je saznala da je protivnički tim maltretirao njezina sina, Finna Burnsa, prenoseći okolo njezinu golišavu fotografiju sa starog snimanja.

"Bila sam iznenađena što se to nije dogodilo ranije. Ali u isto vrijeme rekla sam da je to jako nepristojno", prisjetila se.

"Ne osjećam se posramljeno ni zbog čega. Žaljenje za stvarima je gubljenje vremena", dodala je.

Pogledaji ovo The Super Models Preporuke Moćne žene koje nisu bile svjesne da mijenjaju svijet: U ovom serijalu pobliže ćete upoznati život najpoznatijih svjetskih supermodela!

Christy je inače pozirala gola na nezaboravnoj fotografiji iz 1995. godine za časopis Vogue.

Danas je u braku s glumcem i redateljem Edom Burnsom, za kojeg se udala 2003. godine i roditelji su dvoje djece, 20-godišnje Grace i već spomenutog 18-godišnjeg Finna.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 +30 Claudia Rivier - 4 Celebrity Pogledajte kako izgleda suprug bujne Slavonke, otkrila je da su se vjenčali u Međugorju: "Znala sam da je to muškarac mog života!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 6 +26 Ana Rucner - 4 Zanimljivosti Ana Rucner pokazala kako izgleda njen stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj, a jedna prostorija je san svake žene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene