Sjećate se nje?

Jedna od najljepših žena svijeta pojavila se u Sarajevu, 90-ih je godina bila dio slavne petorke koja je žarila i palila modnim pistama!

Christy Turlington Christy Turlington PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Christy Turlington Christy Turlington, Bono Vox i Danis Tanović Christy Turlington (Foto: Gerard FOUET / AFP) Helena Christensen, Christy Turlington i Iman (Foto: Astrid Stawiarz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Christy Turlington Christy Turlington - 4 Christy Turlington - 3 Christy Turlington - 2 Christy Turlington - 1 +0 Christy Turlington - 5 Galerija

Christy Turlington bila je jedna od gošća otvaranja Sarajevo film festivala.

Holivudska glumica Christy Turlington stigla je na 29. izdanje Sarajevo film festivala gdje se družila s legendarnim glazbenikom Bonom Voxom i redateljem Danisom Tanović.

54-godišnja Christy za tu je prigodu obukla haljinu s dubokim dekolteom, dok je na licu imala minimalno šminke pa je njezina prirodna ljepota itekako došla do izražaja. 

Tijekom devedesetih Christy je bila jedna od ultimativnih zvijezda svijeta mode, često proglašavana najljepšom ženom na svijetu, a danas je osnivačica neprofitne organizacije Every Mother Counts, koja u fokusu ima sigurnost trudnoće i poroda za svaku majku. Zajedno s publikom Sarajevo Film Festivala pogledala je emotivni dokumentarac Nenada Čičina-Šaina, a iza projekcije gledateljima se obratio i Bono, i to na najljepši način, pjesmom.

Christy je inače s Naomi Campbel, Cindy Crawford, Lindom Evangelista, Christy Turlington i Tatjanom Patitz činila slavnu petorku koje su bile poznate i kao kraljice modnih pista i mode.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +18 Keanu Reeves - 5 Celebrity Zbog zapuštenog i neurednog izgleda rijetki su na prvu prepoznali holivudskog miljenika, a onda je pokazao zašto ga zovu najvećom dobricom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 8 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 +26 Bianca Censori i Kanye West - 2 Celebrity Supruzi kontroverznog pjevača iz suknje je virila gola pozadina, a bujne je grudi jedva uspjela pospremiti ispod prozirnog topa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene