Primijetili?

Brad Pitt pokazao novi imidž, a ponovno se može pohvaliti i jednom stvari koju je konačno doveo u red

Brad Pitt Brad Pitt Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt - 3 Brad Pitt i Margot Robbie Brad Pitt - 4 Brad Pitt - 2 Brad Pitt Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 3 Brad Pitt i Ines de Ramon - 6 Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 +21 Brad Pitt i Ines de Ramon - 2 Galerija

Brad Pitt se na dodjeli Zlatnih globusa pojavio s novom frizurom, ali i popravljenim zubom čiji je komadić otkrhnuo još prošle godine.

Holivudski miljenik, glumac Brad Pitt bio je jedna od glavnih zvijezda ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa u Los Angelesu, na kojoj je plijenio pažnju svojim novim imidžem i detaljima koji nikako nisu mogli promaknuti njegovim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

59-godišnji Brad pozirao je fotografima s novom frizurom nakon što je odlučio skratiti kosu, a mnogi su primijetili i da je popravio prednji zub koji je oštetio još prošle godine pa blistavi osmijeh nije skidao s lica.

Na dodjeli se pojavio u crnom odijelu s leptir mašnom, a novi je osmijeh pokazao pozirajući pored svoje kolegice iz filma "Babilon", ​​Margot Robbie. Omiljeni glumac zračio je samopouzdanjem i činilo se kao da se ne može prestati smiješiti dok su ga fotografi snimali.

Snimili su ga nedavno i na odmoru u Meksiku s novom djevojkom, 29-godišnjom Ines de Ramon, a novopečeni par je tamo dočekao i novu godinu. Paparazzi su ih uhvatili kako uživaju pored bazena, a ona je sunčeve zrake upijala u toplesu.

"Brad trenutačno ne viđa nikog drugog i vrlo je sretan s Ines. Zajedno su i lijepo im je. Događa im se dobra stvar, bez ikakvog stresa", otkrio je nedavno njima blizak izvor za People.

Strani mediji pisali su i kako je Brad novu djevojku poveo sa sobom na nedavnu premijeru filma "Babylon", a iako se nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, ona se kasnije pridružila njemu i ostatku filmske ekipe.

Ines je odnedavno slobodna, nakon što je objavila da se rastaje od zvijezde "Vampirskih dnevnika" Paula Wesleyja, a ona i Brad na koncert su stigli zajedno, točnije dovezao ih je njegov vozač u Tesli. Nakon toga upoznao ju je sa svojim slavnim prijateljima i svi su razgovarali u prostoru koji je zatvoren za javnost.

Paul i Ines vjenčali su se na skromnoj ceremoniji 2019. godine, a predstavnik para potvrdio je u rujnu da su se razdvojili i žive odvojeno već nekoliko mjeseci.

"Odluka o razlazu je obostrana i dogodila se prije pet mjeseci. Zahtijevaju privatnost u ovom trenutku", izjavio je tada za medije.

Ines je iz New Jerseyja i diplomirala je poslovnu administraciju na Sveučilištu u Ženevi 2013. godine. Prema njezinu LinkedInu, od 2020. voditeljica je veleprodaje u tvrtki Anita Ko Jewelry, koja ima slavne klijente, uključujući Kourtney Kardashian i Hailey Bieber.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 8 Lepa Brena - 7 +30 Lepa Brena - 6 Nekad i sad Lepa Brena prisjetila se mladosti pa pokazala kako je izgledala s 18 godina, odmah je očita jedna promjena!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +30 Nives Celzijus Celebrity Pljušte reakcije na zavodljivi video Nives Celzijus, je li zbog rizičnog dekoltea slučajno pokazala previše?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene