preslatki su

Prepoznajete li poznati domaći par s fotke? Pjevačica i nogometaš poznaju se još od malih nogu!

Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić i Ivan Ćalušić TikTok 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 3 Albina Grčić Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 2 +6 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić svojeg dečka Ivana Čalušića poznaje od malih nogu, a sada je podijelila njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva.

Pjevačica Albina Grčić i nogometaš Ivan Čalušić u vezi su od svoje 19. godine, no poznaju se cijeli život.

Pogledaj i ovo Albina Grčić Pojavila se sama Albina u prvom izlasku nakon glasina da je prekinula vezu s nogometašem Ćalušićem, u pripijenoj haljini istaknula je atribute

Pjevačica i nogometaš odrasli su u istom kvartu u Splitu te su se družili u djetinjstvu, a Albina je sada na svojem TikToku objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj imaju tri godine, koju možete vidjeti u galeriji.

Albina i Ivana danas slove kao jedan od najljepših domaćih parova i često bilježe zajedničke romantične trenutke na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin prošle godine.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 +13 Žanamari Perčić Nekad i sad Jednu od najseksi Hrvatica nije lako prepoznati na fotkama s početka karijere, jedna razlika odmah upada u oči!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 +21 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Celebrity Peco prvi put nakon objave razvoda snimljen sa ženom zbog koje je ostavio suprugu, pali su i nježni dodiri u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene