Zajedno odrastali

Albina konačno stala na kraj šuškanjima o kraju ljubavi s nogometašem, evo kako je završila priču na tu temu!

Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić - 1 Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 3 Albina +13 Albina Grčić - 2 Galerija

Albina Grčić prekinula je vezu s Ivanom Ćalušićem, što je i sama potvrdila nakon glasina.

Naša pjevačica Albina Grčić konačno je stala na kraj šuškanjima o svojoj ljubavnoj vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem i potvrdila kako više nisu zajedno.

Pogledaj i ovo Albina Grčić i Ivan Ćalušić Pa zašto? Čini se da su šuškanja ipak istinita, novi potez Albine i njezina dečka na društvenim mrežama potvrdio priče o prekidu?

"Istina je, Ivan i ja nismo u vezi!", izjavila je Albina za Slobodnu Dalmaciju.

Glasine da je njihovoj ljubavi došao kraj krenule su nakon što su nedavno obrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža, pa su njihovi obožavatelji odmah pomislili na najgore.

Pjevačica je potom rekla da to nije istina i rekla da želi čuvati privatni život.

"To nije istina! Želim vezu graditi u privatnosti i to je to", izjavila je kratko Albina za Slobodnu Dalmaciju.

Inače, pjevačica i nogometaš odrasli su u istom kvartu u Splitu te su se družili u djetinjstvu. U vezi su bili nekoliko godina, a Albina nikada nije skrivala koliko je zaljubljena u svojeg partnera.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva. Kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin jednom prilikom.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 4 +28 Izabel Goulart - 5 Celebrity Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene