To ne nosi bilo tko

Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Izabel Goulart Izabel Goulart Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 4 Izabel Goulart - 5 Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 6 Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 2 +22 Izabel Goulart - 1 Galerija

Izabel Goulart je za ovogodišnji Filmski festival u Cannesu odabrala jedno od odvažnijih modnih izdanja u kojem nikako nije mogla proći nezapaženo.

Brazilska manekenka Izabel Goulart privukla je brojne poglede u poluprozirnoj crvenoj haljini s drskim izrezima na 76. godišnjem filmskom festivalu u Cannesu, koji nije htjela propustiti baš kao ni brojne svjetske zvijezde.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Pred zarukama? Poznat je kao vječni neženja, ali čini se da bi baš ova djevojka mogla biti ona koja će ga navesti na brak!

38-godišnja bivša Victorijina anđelica je malo toga ostavila mašti stigavši na premijeru filma "Killers of the Flower Moon", a za koju je odabrala haljinu s neobičnim izrezima s prednje, ali i sa stražnje strane te prozirnim gornjim dijelom.

Izabel je na crveni tepih došetala dobro raspoložena, a pred kamerama je zavodljivo pozirala i pokazivala haljinu sa svih strana i kuteva.

Slavna Brazilka je jedan je od najpoznatijih svjetskih modela, a svojom vitkom i isklesanom figurom svaki put iznova oduševljava svoje pratitelje i ljude koji se nađu na istom mjestu u isto vrijeme s njom. Njezina manekenska karijera rano je počela. Odrasla je u predgrađu Sao Paula s četiri brata i sestrom, a često je u intervjuima isticala kako joj je najteže u karijeri to što je daleko od mamine kuhinje te što se ne može družiti s obitelji. Iako je ostvarila uspješnu karijeru, Izabel nije imala lagano djetinjstvo, a zbog vitke figure i visine od 179 centimetara često su je ismijavali u školi.

Da krene u manekenske vode, predložila joj je njezina frizerka kada je imala 14 godina, nakon čega se preselila u Sao Paulo kako bi ostvarila karijeru, koja ju je na kraju odvela sve do daleke Francuske. Sa 16 godina vratila se u Brazil te potpisala za agenciju Success, a sve ostalo je povijest.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 +27 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari pozirala u bikiniju, fanovima je teško odlučiti u koji dio njezina tijela da prvo gledaju!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene