Poslije osam godina

Željko Krušlin Kruška najavio je nešto što će zasigruno razveseliti sve njegove obožavatelje

Filip Krušlin (Foto: IN Magazin) Filip Krušlin (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Krušlin (Foto: IN Magazin) Filip Krušlin (Foto: IN Magazin) Željko Krušlin (Foto: IN Magazin) Željko Krušlin (Foto: IN Magazin) +0 Željko Krušlin Kruška (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Željko Krušlin Kruška u mladosti se bavio rukometom. Iako se danas mnogo bolje snalazi s gitarom nego s loptom, njegov sportski gen uz kćer plesačicu naslijedio je i sin Filip, hrvatski košarkaški reprezentativac.

Ovako izgleda kad na košarkaškom terenu snage odmjere dvije "kruške", točnije otac Željko i sin Filip Krušlin. Složit ćete se da nije mala stvar kad glazbenik koš zabije, ni manje ni više, nego košarkašom reprezentativncu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

"Bio je to jedan težak meč za mene. Inače nemam iskustvo igrati s ovako teškim protivnicima. Uspio sam ga nekako na kraju svladati", našalio se Filip. 

Kruškin 30-godišnji sin iz prvog braka iza sebe ima bogatu sportsku karijeru. Kao košarkaški reprezentativac nastupio je i na Olimpijskim igrama, a posljednje tri godine igra za peterostukog hrvatskog košarkaškog prvaka. Teško je ne upitati se od koga je nasljedio sportski gen.

"Ja sam se u mladosti bavio rukometom. Od malih sam nogu zaražen time virusom, jednako kao Filip košarkom, još dok smo stanovali u Sisku. Negdje u petom razredu osnovne škole bio sam već na prvim treninzima. Taj sport sam jako zavolio, valjda je je kompatibilan s mojim karakterom, ima puno kontakta, snage, brzine'', kaže. 

Za razliku od sina, Kruška stariji o uspješnoj sportskoj karijeri, priznaje, mogao je tek sanjati.

"Nisam bio nikakav poseban igrač, jedanput sam za jednu reprezentaciju zabilježio sedam nastupa, ali to samo zato što su svi otkazali. Onda je trebalo izabrati 12. igrača, pa ajmo Krušku uzeti, on zna svirati gitaru, pa će nas bar zabavljati, ako ništa drugo", prisjeća se Kruška. 

Iako je odavno rukometnu loptu zamijenio gitarom i danas često posjećuje sportske dvorane, ponosni otac koristi svaku priliku kako bi s tribina bodrio sina.

"Obično razgovaramo nakon utakmice, u većini slučajeva u mirnom tonu, a što se tiče utakmice, pretpostavljam da na razne načine proživljava utakmice, što je i normalno. Obično su ljudi koji gledaju utakmicu mnogo nervozniji nego igrači na terenu. Sport je ono što te nauči, a to je najvažnija stvar u životu – da znaš izgubiti i da jedan poraz u životu ne znači gubitak svega u životu", zaključio je Željko. 

Obitelj Krušlin u ovoj godini niže samo pobjede. Početkom godine postala je bogatija za najmlađeg člana – Luku.

"Naš mali Luka, moj unuk, njegov sin, božji je dar i svjetlost u našim životima. To je neopisiv osjećaj. Kao djedovi i bake znamo da su oni naša reinkranacija, da su oni produžetak nas samih...", priča Kruška. 

Željko osim na privatnom uspjehe niže i na poslovnom planu. Nakon što se posljednjom pjesmom zapitao "Gdje je meni pamet bila", njegov novi glazbeni adut koji i autorski potpisuje romantična je balada zanimljivog naziva "Po stoti put". S njom će se predstaviti 18. kolovoza na Neumskom festivalu.

Sretne umjesto sjetne note ipak, priznaje, čuva za unuka kojem namjerava napisati pjesmu. Sve obožavatelje dobrog starog latino zvuka sigurno će razveseliti podatak da će nakon osam dugih godina čekanja ovog rujna svjetlo dana ugledati novi album.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) +1 Dijana Milojković (Foto: Instagram) Celebrity Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene