Enea ili Ana?

Kandidati Survivora pod dojmom Mihaelina odlaska, a večeras ih čeka napeti duel: Tko će napustiti otok?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 1 Survivor - 2 Survivor - 3 Survivor - 4 Survivor - 5 Survivor - 1 Survivor - 2 Survivor - 3 Survivor - 4 Survivor - 16 +20 Survivor - 17 Galerija

Drugi tjedan Survivora bio je prepun turbulencija i napetosti. Plavi tim ostao je bez Mihaele, a njihova nova natjecateljica Sanja tek se mora dokazati. U večerašnjoj epizodi saznat ćemo tko će napustiti otok - Enea ili Ana.

Iza nas je još jedan napeti tjedan Survivora. Osim poligona, borbe za preživljavanje i teških uvjeta, natjecatelje je iznenadilo izvanredno plemensko vijeće.

Pogledaj i ovo Mihaela Pavlović Borba za ostanak Jedva čeka da počne Survivor: ''Nije mi problem ostati bez hrane i bez osnovnih životnih potrepština''

Bez duela i mogućnosti povratka show je napustila Mihaela. Rana na koljenu bila je preveliko opterećenje za njezin ostanak u Survivoru.

Mihaela nije mogla sakriti tugu zbog činjenice da je njezina avantura u Survivoru već završila, pa je u naletu emocija zaplakala.

''Ostala je ta neka želja u meni velika za tim poligonima, za tim preživljavanjem i stvarno toliko je ta želja jaka u meni da ne znam gdje bih je trenutačno i usmjerila, tako da sam baš nekako potištena i ne može me nitko ni oraspoložiti niti utješiti, ali smatram da se sve to trebalo dogoditi s nekim razlogom'', rekla je Mihaela. 

Mihaelinim odlaskom plavom timu nedostajao je jedan natjecatelj, pa im se sljedeći dan prije igre pridružila nova članica – Sanja Miočić.

37-godišnja profesorica tjelesne i zdravstvene kulture iz Malog Lošinja spremna je za pobjedu učiniti apsolutno sve!

''Očekujem finale, a kad dođem u finale, očekujem pobjedu. Straha nemam, izaziv će mi bit suživot s devet ostalih natjecatelja. Voljela bih imati borbene, strastvene igrače koji igraju srcem i ostavljaju srce na terenu'', zaključila je Sanja. 

A tko će u duelu između nominiranih Enee i Ane ostaviti srce na terenu, a tko napustiti otok, saznajte u večerašnjoj epizodi Survivora!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene