NIkad opuštenija

Severina sasvim otvoreno: Ispričala nam je što ona i suprug Igor rade kad su sami i daleko od očiju javnosti

Severina (Foto: Screenshot) Severina (Foto: Screenshot) Screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Severina (Foto: Screenshot) Severina (Foto: Screenshot) Severina (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Severina (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Severina (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) +0 Severina (FOTO: Instagram) Galerija

Čini se da Severina nikad nije bila sretnija. U sasvim otvorenom intervjuu otkrila je da je u suprugu Igoru pronašla sve o čemu je oduvijek sanjala - ljubav, poštovanje i prijateljstvo.

Dobro raspoložena Seve detalje iz života, nakon duže medijske pauze, ispričala je u intervjuu za IN magazin. 

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Seve, novi album je vani, ''Mirna'' je najmanje mirna, kakve su reakcije?

''Prije svega želim ti reći da mi je jako drago da tebe vidim, to znači da sam i ja nekako počela raditi, da se nešto desilo! Inače sam imala sreću što su mi pjesme slali svi kompozitori i što u toj poziciji možete izabrati dobre pjesme. Ja više odavno ne pišem jer ne stižem'', započela je Seve. 

Kad je njezin privatn život u pitanju, o njemu ne voli previše pričati, ali u spotu za pjesmu ''Kuma'' koristila je kadrove upravo sa svog vjenčanja. 


''Kad je pjesma bila gotova jedino što mi je palo na pamet je bilo to. Jer sad raditi spot - ponovno svadbu - to mi se ne da'', našalila se pjevačica. 

Dodala je i da joj je u braku s Igorom baš lijepo. 

''Baš mi je lijepo i sretna sam što sam našla čovjeka koji je i moj, i poštovanje, ljubav, ali najvažnije od svega prijateljstvo! Imamo sreću da su i njegovi od prvog dana s nama tako da je to jedan onako baš lipi život'', rekla nam je i usput otkrila što njih dvoje rade kad nema kamera i kad su daleko od očiju javnosti. 

''Pletemo! Zato što pletenje dosta smiruje! A mi volimo da smo mirni, mirni, mirni... I heklamo'', našalila se Severina. 

''Ja jako volim kad ljudi drže do tijela. Naše tijelo je nama stvarno jako bitno, mi toliko malo držimo do njega zato što ga toliko trošimo, sve nam je u tom našem tijelu...'', zaključila je. 

Progovorila je i o koncertima, turneji koju planira, ali cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld (Foto: Profimedia) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) +0 Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Celebrity Volio je samo jednog: Bili su zajedno 18 godina, no nikada nisu imali fizički kontakt, a znao je za sve njegove prevare

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld i Brad Kroenig (Foto: Getty Images) Brad Kroenig (Foto: Getty Images) Brad, Hudson i Jemeson Kroenig (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld i Hudson Kroenig (Foto: Getty Images) +6 Karl Lagerfeld i Hudson Kroenig (Foto: Getty Images) Celebrity Roleksi, dijamanti i privatni avioni: Uvid u svijet ''Karlovih dječaka'' i tko su oni zapravo bili

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +9 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity ''Ples sa zvijezdama'' uskoro na Novoj TV! Otkrivamo imena zvijezda koje će se natjecati u hit-showu

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene