Godinama ga pratili

Roleksi, dijamanti i privatni avioni: Uvid u svijet ''Karlovih dječaka'' i tko su oni zapravo bili

Karl Lagerfeld i Brad Kroenig (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld i Brad Kroenig (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld i Brad Kroenig (Foto: Getty Images) Brad Kroenig (Foto: Getty Images) Brad, Hudson i Jemeson Kroenig (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld i Hudson Kroenig (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld i Hudson Kroenig (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld i Hudson Kroenig (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld i Hudson Kroenig (Foto: Getty Images) Hudson Kroenig (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld i Cara Delavigne (Foto: Getty Images) +0 Karl Lagerfeld i Lily Allen (Foto: Getty Images) Galerija

Karl Lagerfeld je oko sebe okupio elitnu skupinu muških modela, poznatih pod nazivom "Karlovi dječaci".

Preminuli modni dizajner i direktor modne kuće Chanel, Karl Lagerfeld bio je poznat po svom ekstravagantnom stilu života koji je vodio, a dio njega bili su i poznati "Karlovi dječaci" s kojima se volio družiti.

Pogledaj i ovo Karl Lagerfeld (Foto: Instagram) Bila je njegov centar svijeta Izjavio je da bi ju i ženio: Bogatstvo kontroverznog modnog genijalca moglo bi doći u šape njegove ljubimice?

Muški model Brad Kroenig bio je najstariji član te elitne skupine muških manekena poznatih pod nazivom "Karlovi dječaci", a Karl ga je smatrao svojom muzom.

Brad je s Karlom putovao diljem svijeta u njegovu privatnu zrakoplovu, a društvo su im često pravili i Bradov sinovi, Hudson i Jameson. Zrakoplovom su posjećivali modne revije i ekskluzivne zabave.

U jednom od intervjua za magazin The Times's Saturday, Brad je otkrio kako je dizajner volio obasipati svoje "dječake" skupocjenim poklonima, poput Rolex satova, dijamantnih narukvica i sličnim skupocjenim stvarčicama.

"Karl je stvarno velikodušan. Voli da njegovi prijatelji izgledaju šik", izjavio je tada Brad.

Njegov sin Hudson bio je Karlovo kumče, a na Chanelovoj modnoj reviji pojavljuje se od svoje druge godine. Nerijetko je i njemu, kao i Jamesonu poklanjao skupe igračke, te dizajnerske Chanel i Fendi odjevne komade, čak im ih je slao na kućnu adresu.

Puno se pričalo o ovom neobičnom odnosu i prijateljstvu s Bradom i ostalim "dječacima", no i sam je pokojni dizajner jednom prilikom objasnio razloge druženja s manekenima.

"Mrzim ružne ljude. To je vrlo deprimirajuće", izjavio je Karl.

Njihova veza očigledno nije smetala Bradovoj supruzi Nicole koja je ostajala kod kuće u New Jerseyju dok je Brad s Karlom putovao diljem svijeta.

"Dječake smatram svojom obitelji. Ja nemam pravu obitelj, pa ih je dobro imati, kao sinovi su mi, samo što među nema problema koji se inače javljaju između očeva i sinova", bio je objasnio Karl.

Uz lijepe muškarce, volio je Karl i lijepe, snažne žene poput pjevačice Rite Ore, glumice Kristen Stewart, pjevačice Lily Allen, a manekenke Caru Delevingne i Kendall Jenner smatrao je također svojim muzama.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld (Foto: Profimedia) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) +0 Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Celebrity Volio je samo jednog: Bili su zajedno 18 godina, no nikada nisu imali fizički kontakt, a znao je za sve njegove prevare

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +9 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity ''Ples sa zvijezdama'' uskoro na Novoj TV! Otkrivamo imena zvijezda koje će se natjecati u hit-showu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld (Foto: Instagram) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) +0 Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Celebrity Bila je njegova muza i imala vlastite sluškinje: ''Nisam nikad mislio da bih se ovoliko mogao zaljubiti u životinju''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene