neopisivo!

Pogledajte kakav su doček prijatelji pripremili pobjednici Survivora Antoniji Ivić!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doček pobjednici Survivora Antoniji Ivić - 1 Doček pobjednici Survivora Antoniji Ivić - 2 Doček pobjednici Survivora Antoniji Ivić - 3 Doček pobjednici Survivora Antoniji Ivić - 4 Antonia Ivić - 1 Antonia Ivić - 3 Antonia Ivić - 4 Antonia Ivić - 6 Antonia Ivić - 7 Antonia Ivić - 8 +19 Antonia Ivić - 12 Galerija

Pobjednica ovogodišnje sezone Survivora je 24-godišnja Zagrepčanka Antonia Ivić. Odmah po povratku u Hrvatsku njezini su joj prijatelji organizirali doček i zabavu na kojoj je ekipi IN magazina otkrila prve dojmove. Nakon što se odmorila i naspavala, povjerila nam je na što će potrošiti novac od nagrade te poslala poruku svim budućim kandidatima.

Pobjednica Survivora je Antonia Ivić.

Pogledaj i ovo Antonia Ivić Da i to vidimo! Od ponedjeljka je gledamo u avanturi života, jedini problem mogli bi biti morski psi: ''Usprkos tome, svejedno sam se prijavila...''

Ravno iz zračne luke Antonia je otišla na tulum koji su joj pripremili prijatelji.

Kakve se emocije miješaju u Antoniji trenutačno?

''Pa, iskreno, ja se još nisam vratila iz džungle u svojoj glavi. Meni je baš kaos vratiti se među ljude i vraćati se u realnost. Još mi se nisu dojmovi slegli od svega što se događalo u Dominikanskoj Republici i onda još vidjeti sto svojih dragih ljudi nakon tri mjeseca je nerealno, neopisivo'', zaključila je Antonia. 

Koliko su joj nedostajali tamo u izolaciji, jeli ih se sjetila koji put?

''Sjetila sam ih se, neću reći svaki dan, ali skoro svaki. U nekoliko sam navrata baš osjetila njihovu podršku i energiju na drugom kraju svijeta. Jako mi je drago što su svi zajedno ovdje, što su se svi dogovorili i okupili i što su se međusobno počeli družiti, gledati taj show, pratiti i baš mi je lijepo čuti feedback od njih, koliko je njima zapravo utjecalo na život jer je to dio koji tamo nisam razumjela'', rekla je Antonia. 

Kakav je osjećaj bio zagrliti je nakon tri mjeseca?

''Uhvatila me čak nervoza jer je nisam dugo vidjela, ali bilo je jako lijepo. Ona je moja najbolja prijateljica i ne znam kako da uopće opišem taj osjećaj. Stvarno sam jako sretna bila…'' rekla je Anna Varg, Antonijina prijateljica. 

Kako je bilo gledati kćer na televiziji u ovom dosta izazovnom showu?

''Svaki dan je bilo drugačije, svaka epizoda bila je na svoj način, ovisno o tome jesu li dobivali ili gubili. Emocije su bile pomiješane, ponekad sam htjela skočiti u televizor, otići u Dominikanu i dovesti je nazad. Ali, eto, izdržala je'', govori Antonijina majka Đurđica. 

A nakon što je prespavala noć, Antonija nam je povjerila i kako će potrošiti novac od nagrade.

''Novac planiram potrošiti na daljnju edukaciju, ja sam po struci fizioterapeut. Planiram upisati još jedan faks, htjela bih psihologiju, a taj cijeli iznos bi iskoristila za svoj biznis (nešto vezano za sport i zdravlje)'', otkrila je Antonia. 

Poslala je i poruku svima koji razmišljaju o prijavi u Survivor.

''Kako doći do pobjede? Biti iskren, biti pametan, treba taktizirati u nekim stvarima, treba biti spreman na gubitak i na pitanja koja sam sebi postaviš kad si sam. Ako netko ne može biti pet minuta sam vani, onda bolje da se i ne prijavljuje na Survivor jer treba imati unutarnju smirenost i moći razgovarati sam sa sobom i savjetovati se kad je to potrebno'', poručila je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor Antonia Ivić - 1 David Bublić - 1 Denis Sviličić - 1 +30 Leo Cvetković - 1 Nekad i sad Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maras Harmander - 1 Ana Maras Harmander - 2 Ana Maras Harmander - 6 Ana Maras Harmander - 7 +27 Ana Maras Harmander - 5 Celebrity Splitska glumica pozirala u badiću boje kože, a njezine zamamne obline nikome nisu promaknule!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene