Uživa ona

Splitska glumica pozirala u badiću boje kože, a njezine zamamne obline nikome nisu promaknule!

Ana Maras Harmander Ana Maras Harmander Ana Maras Harmander/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maras Harmander - 1 Ana Maras Harmander - 2 Ana Maras Harmander - 6 Ana Maras Harmander - 7 Ana Maras Harmander - 5 Ana Maras Harmander i John Harmander Ana Maras Harmander i John Harmander Ana Maras Harmander - 3 Ana Maras Harmander - 1 Ana Maras Harmander +20 John Harmander i Ana Maras Harmander Galerija

Ana Maras Harmander objavila je fotografije u badiću i pohvalila se da ovih dana uživa u sunačnoj Opatiji.

Naša kazališna i televizijska glumica Ana Maras Harmander pobjegla je s obitelji na odmor u Opatiju, odakle je svoje obožavatelje i pratitelje na profilu na Instagramu počastila zamamnim prizorima.

Pogledaj i ovo Zvijezde otkrivaju o sebi ono što nikad ne biste mogli doznati iz medija - 2 stvarnost je drugačija Zvijezde otkrivaju o sebi ono što nikad ne biste mogli doznati iz medija: ''Ljudi misle da ne idem na plac, ne kuham, a zapravo...''

41-godišnja Ana objavila je fotografije na kojima pozira u badiću boje kože, a u kojem su do izražaja došle njezine bujne obline.

"Sol u kosi", napisala je kratko uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander)

Splitska glumica inače je u sretnom braku sa Šveđaninom Johnom Harmanderom, za kojeg se udala prije 11 godina u kapelici Little Church of West u Las Vegasu, a nekoliko dana kasnije organizirali su svadbu i u Splitu.

Otkako su se vjenčali, Ana i John žive na relaciji Hrvatska - Švedska, a zajedno imaju sina Rubensa, kojega su dobili 2015. godine.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear - 1 Heather Locklear - 2 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +13 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Nekad i sad Fatalna plavuša koja je nekad žarila i palila danas jedva drži oči otvorene, zbog natečenog i podbuhlog lica teško ju je i prepoznati!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +27 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila video talenta kojim se očito ponosi, ali reakcije nisu bile onakve kakvima se nadala: ''Kakav neugodnjak...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene