zanimljiv potez

Jole se zbog koronavirusa upušta u novu avanturu: "Možda mi srede nekog stranca da ga ugostim"

Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole Vjeko Bilota/PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 3 Joško Čagalj Jole - 5 Joško Čagalj Jole - 7 Joško Čagalj Jole - 1 Joško Čagalj Jole - 2 Joško Čagalj Jole Joško Čagalj Jole +0 Joško Čagalj Jole - 2 Galerija

Kako je pandemija zaustavila i zabranila nastupe našim glazbenicima, popularni Jole odlučio se upustiti u novu avanturu. Naime, na nagovor prijatelja započet će sa snimanjem podcasta u kojem će opušteno, uz mezu i piće, razgovarati i pjevati s poznatim osobama iz javnog života. Našoj je Ivani Nanut otkrio s kojim bi nogometašem najradije razgovarao, koje će biti teme s gostima, ali i kako se sinčić Luka snalazi u njihovoj velikoj i veseloj obitelji.

Ovih dana hrvatskom metropolom prošetao se naš popularni glazbenik Jole, koji je unatoč teškoj situaciji u kojoj se nalazi cijeli svijet, pronašao mir, ali i nadu da će ovaj prisilni godišnji odmor za glazbenike završiti zajedno s 2020. godinom.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Našao sam neki smiraj. Četvero djece u obitelji odrasta, svima su nam dva mjeseca lockdowna nakon 10, 20 godina brzog života dobro došla za odmor, ali ovaj se odmor malo previše odužio", rekao je glazbenik. 

Kako kaže, već neko vrijeme među prijateljima nema ni rukovanja ni grljenja jer opreza nikad dosta.

"Moja mama ima šećer i astmu, otac ima 74, punica operirala srce, odgovaran sam prema svima. Toliki je postotak zaraženih da je nemoguće da ne znaš nekoga tko ili je zaražen ili u samoizolaciji. Ja mislim i da stojiš u podrumu dvije godine, dobio bi ju. Treba izvući živu glavu iz ovoga", istaknuo je Jole.

Iako je itekako odgovoran, kaže kako treba nastaviti i stvarati pa će na nagovor prijatelja započeti sa snimanjem podcasta u kojem će na opušteni način, uz mezu i čašu vina, razgovarati i pjevati s gostima.

"Vidjet ću s našim igračima, otići do njih pa da mi srede stranca nekog da ga ugostim. Volio bih napraviti podcast s Ibrahimovićem, on mi je otkačen. Volio bih s njim pričati o svemu. Rebića, recimo, i ako možeš sredi mi Ibrahimovića, bit će tu i politike i književnika, pogotovo bi mi bio izazov ako za nekoga imamo drugačiju percepiju", ispričao je. 

Naime, to Joli nije prvi put da će se naći u ulozi voditelja. Kako za sebe kaže da voli izazove, ovaj ga posebno veseli. Uskoro započinje sa snimanjem koje će se odvijati po cijeloj Lijepoj Našoj.

"Nadam se da će se gosti lijepo osjećati i da će se otvoriti još više da razbijemo tabu-teme. Bio bi mi gušt za nekog za koga misle da je snob da dokažemo da nije ili da ga dotučemo do kraja", istaknuo je pjevač. 

Ovaj zabavnjak ponosni je otac četvero djece. Vrijeme provedeno s obitelji mu je najdragocjenije. Uz malog sina, tata je triju kćeri, od kojih najstarija ima već 13 godina.

"Ja im već nekoliko godina objašnjavam da im je tata najbolji prijatelj, držim im leđa, reći ću im što nije okej, svi su preživjeli pubertet i odrastanje. Kažem im: 'Otvorite oči, budite pametne, pogriješit ćeš, normalno je i to.' Želim im da plate što manji ceh u životu. Sin je odličan, dobar ko kruh, samo se smije otkad se rodio. Tata, a i mama su veseljaci. Tata je veći, uživam, osjećam se, mlado, to te još više pomladi kad dobiješ malu bebu", zaključio je Jole. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene