Bit će mu ispunjena

Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu

Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Mustafa Nadarević navodno nije želio posljednji ispraćaj s velikim brojem ljudi, već da se održi u krugu njegovih najbližih.

Posljednji ispraćaj legendarnog glumca Mustafe Nadarevića bit će održan u najužem krugu obitelji, što je prema pisanju Dnevnog avaza bila upravo glumčeva želja.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Žarka Lauševića U spomen na nezaboravnu ulogu Dirljiva simbolika krije se iza detalja kojim su kolege odali počast glumačkoj legendi Žarku Lauševiću, evo što su svi nosili na sprovodu

Vrijeme i mjesto održavanja ceremonije ispraćaja zasad nisu poznati.

Mustafa Nadarević preminuo je u nedjelju u popodnevnim satima u 78. godini nakon duge i teške bolesti, a ostavio je neizbrisiv trag u hrvatskom i bosanskohercegovačkom kulturnom stvaralaštvu.

Njegova smrt rastužila je i u suzama ostavila njegove kolege i prijatelje iz glumačkog svijeta, ali i brojne neutješne obožavatelje od kojih su mnogi odrastali uz sve uloge koje je besprijekorno odigrao i tako ostavio svoj trag u vječnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene