Slavni o Lijepoj Našoj

Ova bivša Bondova djevojka neprestano priča o hrvatskim korijenima: ''Da napravim DNK test?''

Glumica Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) Glumica Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nanut i glumica Shohreh Aghdashloo (Foto: Dnevnik.hr) Glumica Denise Richards (Foto: Dnevnik.hr) Glumica Shohreh Aghdashloo (Foto: Dnevnik.hr) Alan Cumming (Foto: Dnevnik.hr) Glumac Tom Wlaschiha (Foto: Dnevnik.hr) Glumac Jeremy Sisto (Foto: Dnevnik.hr) Denise Richards (Foto: AFP) Denise Richards (Foto: Profimedia) +0 Denise Richards (Foto: AFP) Galerija

Na završenom televizijskom festivalu u Monte Carlu glumci su nam, s osmijehom, prepričavali svoje dojmove o posjetu jednoj od najljepših zemalja na svijetu. Ne propustite pogledati koja bivša Bond djevojka neprestano mora odgovarati na pitanja o svojim hrvatskim korijenima te koji je njemački glumac ovdje bio više od 20 puta.

Hrvatska je već odavno poznata kao mala zemlja za velik odmor. Na spomen Lijepe Naše, holivudske zvijezde jedva dočekaju oduševljeno prepričavati svoje dojmove, anegdote, ali i predivne uspomene. Tako je bilo i na nedavno završenom prestižnom televizijskom festivalu u Monte Carlu. Škotski glumac s adresom u New Yorku Alan Cumming nedavno se vratio iz Dubrovnika, gdje je, kaže, uživao punim plućima.

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

Njegova kolegica, iranska glumica s adresom u Holivudu, Shohreh Aghdashloo, prisjetila se pak davnih dana kada je automobilom proputovala dijelove Hrvatske.

"Obožavam Hrvatsku. Moram reć da je vaš narod drag, sjajni su domaćini. čim su saznali da bježimo od revolucije u Iranu, pozvali su nas na večeru, odveli na predstavu... Ne sjećam se u kojim je to gradovima bilo, jer smo bili u žurbi i preplašeni, ali bilo je predivno", prisjeća se Shohreh.

Na zatvaranju televizijskog festivala nastupila je glazbena diva Gloria Gaynor koja je prije nekoliko godina pjevala s Ivom Gamulinom na Bolu.

"Sjećam se da je hrana bila ukusna, a sama zemlja predivna, ali najviše da su ljudi dragi i srdačni", prepričava Gloria.

Iako je i bivša Bond djevojka Denise Richards davnih dana posjetila Hrvatsku, požalila nam se kako često mora odgovarati na pitanja o svojim nepostojećim hrvatskim korijenima.

"Bila sam u Hrvatskoj, ali nisam Hrvatica. Trebala bih na DNK testiranje, ali ne vjerujem da imam hrvatske korijene. Predivna zemlja, vrlo osebujna. Nadam se da ću opet doći", otkrila je bivša supruga posrnulog glumca Charlieja Sheena koja je posjetila Dubrovnik.

A iako je glumio u „Igri prijestolja“, njemačka zvijezda Tom Wlaschiha svoje scene, nažalost, nije snimao na najpopularnijem filmskom setu u Dubrovniku, već jednom manjem hrvatsku mjestašcu. Naime, Tom je zaljubljen u Lijepu Našu koju je posjetio više od 20 puta, posebice u Istru i Dalmaciju.

"Bio sam u Kaštel Gomilici i u Šibeniku nekoliko dana", otkrio je Tom koji je odlično izgovorio imena posjećenih mjesta, što je pohvalila i naša Ivana. "Moj dobar prijatelj je iz Hrvatske, ali živi u Njemačkoj. Odlučili smo se malo provozati Hrvatskom, jer smo htjeli vidjeti sve spomenike koje je izradio Bogdan Bogdanović posvuda u vrijeme Jugoslavije", objasnio je simpatični glumac.

A budući da je među obožavateljima serije ''Igra prijestolja“ i supruga popularnog holivudskog glumca Jeremyja Sista, vjerujemo kako je trenutačno na godišnjem odmoru negdje na jadranskoj obali u blizini Kraljeva Grudobrana.

I da, kada ga zvijezde izgovaraju, hrvatski jezik ne zvuči toliko složeno. Glumci iz popularne i nagrađivane serije ''Good Doctor'', koja se trenutačno emitira na Novoj TV, možda nisu još bili kod nas, ali su brzo naučili izgovarati jednu od naših najljepših riječi - hvala.

Sve izjave glumaca pogledajte u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) Ava i Richie Sambora (Foto: Instagram) +3 Ava Sambora (Foto: Instagram) Celebrity Plavokosa ljepotica sve više sliči na slavnu majku u mlađim danima, a nešto je bome pokupila i od oca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene