Kao jaje jajetu!

Plavokosa ljepotica sve više sliči na slavnu majku u mlađim danima, a nešto je bome pokupila i od oca

Ava Sambora (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) Ava i Richie Sambora (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) Ava Sambora (Foto: Instagram) +0 Ava Sambora (Foto: Instagram) Galerija

Ava Sambora neodoljivo podsjeća na slavnu majku Heather Locklear.

Manekenka Ava Sambora 21-godišnja je kći slavne glumice Heather Locklear i rokera Richieja Sambore, koja se može pohvaliti prirodnom ljepotom i genima koje je pokupila od roditelja u što se možemo uvjeriti na njezinom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Heather Locklear (Foto: Getty Images) pomogao joj s liječenjem Bila nasilna prema njemu, a sad se zaručili? Godinama je šokirala problemima s alkoholom i napadima na policajce

Tako u jednoj od posljednjih objava Ava neodoljivo podsjeća na Heather u mlađim danima. Na fotografijama pozira u bijelom bikiniju na pješčanoj plaži i velikim osmijehom na licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ava Sambora (@avasambora) on

"Lijepa i slatka djevojka", "Prekrasna kao i uvijek", "Predivna poput majke", "Kao u raju", poručili su joj obožavatelji.

Ava je završila Srednju školu Viewpoint u Calabasasu 2015. godine prije nego je upisala Sveučilište Loyola Marymount u Los Angelesu. Po uzoru na majku krenula je glumačkim stopama, a prvu je ulogu snimila 2012. godine u filmu Judd Apatow "This Is 40". Uz to od malih se nogu bavi manekenstvom, karijeru je započela sa samo 3 godine kada je snimila reklamu za Loreal, a kao tinejdžerica je počela nositi modne revije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ava Sambora (@avasambora) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ava Sambora (@avasambora) on

Ava i Heather su kroz čitav život velika podrška jedna drugoj, a Ava je uz majku bila i tijekom borbe s teškom ovisnosti o alkoholu i drogama. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) +7 Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Iz čipkastog topića u seksi bikini: Djevojka našeg reprezentativca pokazala čari u plićaku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene