Slažete se?

29-godišnja Marina najljepša je hrvatska sportašica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona ima 29 godina,duge noge, zavidnu sportsku karijeru i proglašena je - najljepšom hrvatskom sportašicom!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Pred njih je stavljen težak zadatak: izabrati najljepšu hrvatsku sportašicu, a žiri inMagazina u sastavu Boris Banović, Iva Divljaković i Jurica Radović jednoglasno se odlučio za odbojkašicu Marinu Katić.

>> Izabrali smo top 3 najzgodnije hrvatske sportašice!

'Ja sam tada bila u Poljskoj i kada su mi javili moja obitelj i prijatelji, bilo je puno komentara, čestitki što je svakako bilo lijepo za čut. Mislim da svakoj ženi gode komplimenti pa tako i meni, i evo ja se ovom prilikom zahvaljujem svima koji su za mene glasali', poručila je 29-godišnja Marina.

A ovo nije prva titula ljepote koju je osvojila ova 29-godišnja Solinjanka; 2006. slavila je na izboru za Miss sporta Švicarske.

Za sve dečke koji se pitaju je li srce atraktivne tehničarke slobodno - loša vijest; 184 centimetra visoka odbojkašica već dugo ljubi jednog košarkaša.
'U vezi sam 4,5 godine. Budući smo oboje sportaši, veza na daljinu nije lagana, ali eto guramo i trudimo se da to uspije', zaključila je lijepa odbojkašica. Više o zanosnoj odbojkašici pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene