osramotile oca

Bilo je neugodno gledati kako su se kćeri poznatog snagatora ponašale prema njegovu izvanbračnom sinu: "Razmažena bogata djeca!"

Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger Joseph Baena Joseph Baena Joseph Baena Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Joseph Baena - 2 Joseph Baena - 3 Joseph Baena - 1 +13 Joseph Baena (Foto: Instagram) Galerija

Kćeri Arnolda Schwarzeneggera Katherine i Christina na premijeri njegova novog filma izbjegavale polubrata Josepha Baenu.

Već se godinama piše o tenzijama između djece koje je Arnold Schwarzenegger dobio u braku s Mariom Shriver i njegova izvanbračnog sina Josepha Baene.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i kćer Christina Schwarzenegger - 1 Kakva ljepotica! Pa gdje ju je dosad skrivao? Svi su poludjeli za prekrasnom kćeri Arnolda Schwarzeneggera!

A da se ne radi samo o glasinama, pokazalo se na premijeri Arnoldova novog filma "FUBAR" u Los Angelesu.

Glumac je na crveni tepih došao u pratnji svojih kćeri Katherine i Christine, koje se nisu odvajale od njega, ali su zato vješto izbjegavale polubrata, koji je također bio na premijeri. S njima je bio i Katherinin suprug, glumac Chris Pratt.

Joseph je crvenim tepihom prošetao sam, no čini se da mu nije smetalo što ga polusestre ignoriraju jer se na društvenim mrežama pohvalio da je uživao.

"Sjajno sam se proveo na premijeri filma FUBAR", napisao je na Instagramu te je usto i nahvalio očev novi film.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

"Joseph je Arnoldov pravi nasljednik i njegovoj razmaženoj bogatoj djeci to očito nije drago", "Od mene imaš veliku podršku, za razliku od tvojih snobovskih sestara", "Arnold može biti ponosan jedino na Josepha, ostalu djecu nije naučio ponašanju", neki su od brojnih komentara podrške koje je dobio Joseph. 

Poznati snagator Josepha je dobio sa svojom kućnom pomoćnicom Mildred Beanom dok je bio u braku s Mariom Shriver i uspio ga je zatajiti čak 14 godina.

No 2011. godine Los Angeles Times objavio je detalje Arnoldove afere, uključujući i informaciju da ima izvanbračnog sina, čime je narušen njegov ugled obiteljskog čovjeka, a supruga Maria zbog toga se odselila iz obiteljskog doma i podnijela zahtjev za razvod.

"Jako se dobro sjećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Vani me čekala moja mama i rekla da moramo ići jer svi znaju tko sam ja i tko mi je otac. Imao sam 13 godina, tijelo mi se transformiralo, um mi se mijenjao, a onda se cijeli život preobrazio pred mojim očima u trenu", ispričao je Joseph za Men's Health.

"Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram raditi ono što je radio moj tata. Da se ne moram baviti glumom ili bodybuildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motiviran i sretan sam zbog povezanosti s tatom. Ali još sam sretniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvijek sanjao", priznao je.

Stvari su na početku preljubničkog skandala krenule u pogrešnom pravcu, no Arnold je ipak odlučio sve napraviti kako bi izgradio očinski odnos s Josephom.

"Joseph je sjajan i potpuno razumije situaciju. Dakle, za njega je to bila vrlo teška situacija, kao i za moju drugu djecu, za cijelu obitelj. Bilo je teško svima. Ali dogodilo se i sada to moramo prihvatiti, zar ne?" izjavio je svojevremeno Arnold.

Arnold s bivšom suprugom Marijom osim dvije kćeri ima i dva sina, Christophera i Patricka.

Zanimljivo je da su Joseph i Christopher vršnjaci i rođeni su u razmaku od samo pet dana.

Budući da mu je majka radila kao kućna pomoćnica u Arnoldovoj vili, Joseph je praktički odrastao uz oca, polubraću i polusestre, a nakon što se pokazalo da je doista njegov sin, glumac je preuzeo punu financijsku odgovornost i nastavio ga uzdržavati te je čak njemu i mami kupio kuću s četiri spavaće sobe i bazenom.

Otac i sin danas se često zajedno pojavljuju u javnosti te objavljuju i zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a obožavatelji se slažu da mu je upravo on najsličniji od njegove djece.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović Vanja Halilović Vanja Halilović Vanja Halilović i Frane Barbieri +14 Vanja Halilović Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se figurom u badiću, rijetko je viđamo otkako je nestala s malih ekrana!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin i Lana Barić Jelena Perčin - 1 +23 Jelena Perčin Celebrity Jelenu Perčin nakon razvoda puno češće viđamo u javnosti, a u posljednjem izlasku ponosno je istaknula svoje adute!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene