Dugo je nismo vidjeli

Bivša supruga slavnog snagatora šokirala izgledom, svi se pitaju što je učinila s licem: "Netko je trebao fotošopirati ovo!"

Maria Shriver Maria Shriver Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Shriver - 1 Maria Shriver - 3 Maria Shriver - 2 Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Maria Shriver - 7 Maria Shriver - 6 +8 Maria Shriver - 4 Galerija

Mariju Shriver neko vrijeme nismo vidjeli u javnosti, no bivša supruga Arnolda Schwarzeneggera sada se konačno pojavila i malo tko ju je uspio prepoznati.

Bivša supruga holivudskog snagatora i glumca te bivšeg guvernera Arnolda Schwarzeneggera, novinarka Maria Shriver snimljena je gotovo neprepoznatljiva izgleda na ulicama Los Angelesa, gdje je pokazala lice bez šminke, a na kojem su očito trag ostavile estetske korekcije i zahvati.

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Afera koja se ne zaboravlja Članica jedne od najmoćnijih obitelji koju je poznati muž prevario s kućnom pomoćnicom više ne nalikuje na sebe

66-godišnjakinja Maria dugo se nije pojavila u javnosti, a njezine najnovije paparazzo fotografije izazvale su lavinu reakcija i komentara
na društvenim mrežama, uglavnom korisnika koji su šokirani njezinim izgledom.

"Što je to Maria Shriver učinila svom licu? Strašno", "Netko je trebao fotošopirati ove fotke", neki su od komentara s Twittera.

Maria je inače poznata i kao nećakinja američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, koji je ubijen 1963. godine, a dodatno se proslavila udajom za Arnolda 1986. godine. Par je u braku dobio četvero djece, a brak im se raspao nakon čak 25 godina, kada su mediji otkrili da Schwarzenegger ima dijete s drugom ženom.

Naime, on je sina Josepha dobio s Mildred Patricijom Baenom, ženom koja je za njegovu obitelj radila kao kućna pomoćnica i dadilja. Njihovo dijete rođeno je čak 14 godina prije nego što je ta vijest obišla čitav svijet. Bivši guverner tvrdio je kako nije znao da mu je Joseph sin sve dok nije počeo primjećivati fizičku sličnost. Pretpostavlja se kako je Baena ostala trudna 1997. godine, u isto vrijeme dok je Maria nosila njihova najmlađeg sina Christophera. Joseph je rođen samo pet dana nakon Christophera u rujnu 1997. godine.

Vijest o dječaku u medijima se pojavila nekoliko mjeseci nakon što je glumac otišao iz ureda guvernera Kalifornije, a nekoliko dana nakon toga objavio je da se rastaje od svoje supruge.

"Ovu smo odluku zajednički donijeli. Živimo odvojeno te radimo na budućnosti naše veze kao roditelja svoje djece", objavio je slavni par u svibnju 2011. godine. Kasnije je potvrdio medijima da ima dijete s drugom, a supruzi je sve rekao nekoliko tjedana prije rastave.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Nicolas Cage (Foto: AFP) +4 Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Celebrity Problematični glumac drastično je promijenio izgled, a novi imidž ima veze i s Hrvatskom!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Giorgio Armani - 1 Giorgio Armani - 2 Giorgio Armani - 3 Giorgio Armani +5 Giorgio Armani - 5 Zanimljivosti Paparazzi uhvatili slavnog dizajnera u opuštenom izdanju, a ljepotice u badićima privukle su dodatnu pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene