Nevjerojatna sličnost!

Izvanbračni sin poznatog snagatora bio je njegova najveća tajna punih 14 godina, a danas ne mogu izbjeći usporedbe!

Joseph Baena - 4 Joseph Baena - 4 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena - 1 Joseph Baena - 2 Joseph Baena - 3 Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Mildred Baena (Foto: Profimedia) Joseph Baena (Foto: Profimedia) Mildred Baena (Foto: Instagram) Mildred Baena (Foto: Profimedia) Joseph Baena (Foto: Instagram) +10 Joseph Baena (Foto: Instagram) Galerija

Joseph Baena na svojem profilu na Instagramu pohvalio se mišićavim tijelom, a na fotkama izgleda kao kopija svojeg oca Arnolda Schwarzeneggera iz mlađih dana.

Izvanbračni sin Arnolda Schwarzeneggera, 25-godišnji Joseph Baena, očeva je slika i prilika.

Pogledaj i ovo Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Vidite li sličnost? Konačno progovorio o danu kada je cijeli svijet saznao tko mu je otac, bio je njegova najveća tajna: "U trenu se sve promijenilo!"

Iako ga je Arnold ispočetka odbijao priznati i dugo ga je skrivao od javnosti, Joseph je krenuo očevim glumačkim, ali i bodybuilderskim stopama, pa danas ne može izbjeći usporedbe s njim.

Sada je na svojem profilu na Instagramu objavio niz fotki na kojima je napeo mišiće, a mnogi su ispod njih komentirali kako izgleda kao kopija svojeg oca iz mlađih dana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Joseph Baena (@joebaena)

Poznati snagator Josepha je dobio sa svojom kućnom pomoćnicom Mildred Beanom dok je bio u braku s Mariom Shriver i uspio ga je zatajiti čak 14 godina.

No 2011. godine Los Angeles Times objavio je detalje Arnoldove afere, uključujući i informaciju da ima izvanbračnog sina, čime je narušen njegov ugled obiteljskog čovjeka, a supruga Maria zbog toga se odselila iz obiteljskog doma i podnijela zahtjev za razvod.

"Jako se dobro sjećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Vani me čekala moja mama i rekla da moramo ići jer svi znaju tko sam ja i tko mi je otac. Imao sam 13 godina, tijelo mi se transformiralo, um mi se mijenjao, a onda se cijeli život preobrazio pred mojim očima u trenu", ispričao je nedavno Joseph za Men's Health.

"Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram raditi ono što je radio moj tata. Da se ne moram baviti glumom ili bodybuildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako sam motivirana i sretan sam povezanosti s tatom. Ali još sam sretniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvijek sanjao", priznao je.

Stvari su na početku preljubničkog skandala krenule u pogrešnom pravcu, no Arnold je ipak odlučio sve napraviti kako bi izgradio očinski odnos s Josephom.

"Joseph je sjajan i potpuno razumije situaciju. Dakle, za njega je to bila vrlo teška situacija, kao i za moju drugu djecu, za cijelu obitelj. Bilo je teško svima. Ali dogodilo se i sada to moramo prihvatiti, zar ne?" izjavio je svojevremeno Arnold koji sa bivšom suprugom Mariom ima još četvero djece, sinove Christophera i Patricka te kćeri Christinu i Katherine.

Zanimljivo je da su Joseph i Christopher vršnjaci i rođeni su u razmaku od samo pet dana.

Budući da mu je majka radila kao kućna pomoćnica u Arnoldovoj vili, Joseph je praktički odrastao uz oca, polubraću i polusestre, a nakon što se pokazalo da je doista njegov sin, glumac je preuzeo punu financijsku odgovornost i nastavio ga uzdržavati te je čak njemu i mami kupio kuću s četiri spavaće sobe i bazenom.

Otac i sin danas se često zajedno pojavljuju u javnosti te objavljuju i zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a obožavatelje najviše vesele one iz teretane.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Zalepugin mlađi - 1 Saša Zalepugin mlađi - 2 Saša Zalepugin mlađi - 3 Saša Zalepugin mlađi - 4 +25 Ljubica Jović Celebrity Saša Zalepugin je s prvom suprugom dobio dvojicu sinova, a jedan je član jednog od najdugovječnijih bendova bivše države!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 5 +24 Iva Majoli - 6 Celebrity Iva Majoli javila se s egzotične lokacije u badiću koji otkriva više od očekivanog: "The body!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene