zanimljiva slučajnost

Ima tri sina i baš onaj iz izvabračne afere mu najviše sliči, a jedan od njih izbjegava kamere pod svaku cijenu

Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Galerija

Arnold Schwarzenegger ima izvanbračnog sina Josepha Baenu za kojeg mnogi ističu da je njegova slika i prilika za razliku od Patricka i Christophera kojeg je dobio s bivšom suprugom Marijom Shriver.

23-godišnji Joseph Baena pohvalio se fotografijom sa snimanja filma "Bully High", a mnogi su to iskoristili kao priliku kako bi istaknuli da sve više sliči svom ocu. 

Pogledaj i ovo Patrick i Christopher Schwarzenegger samo opušteno Sinovi legendarnog glumca zabavljali se s poznatim prijateljicama na jahti, a na njima je i bio fokus fotografa

Naime, Joseph je sin Arnolda Schwarzeneggera (73) koji je imao izvanbračenu aferu s njegovom majkom Mildred Beanom. Ona je bila dadilja Arnoldovoj djeci koju je dobio sa suprugom Marijom Shriver, a zbog tog skandala razveli su se 2017. nakon 25 godina braka. 

Joseph je u odličnom odnosu s ocem, iako ne nosi njegovo prezime te ponekad i skupa treniraju, a zbližila ih je ljubav prema body buildingu i glumi. 

"Odlično se provodim na setu 'Bully High'. Konačno znam kako je to biti dijete koje ide u privatnu školu", napisao je Baena pokraj posljednje fotografije. Tako je podsjetio na činjenicu da nije imao lagodno odrastanje, iako je njegov otac Arnie još davno stekao svoje bogatstvo. 

"Ideš stopama svog oca", "Koliko nalikuje tati", "Izgleda kao da Arnold stoji tamo", komentirali su pratitelji Josephovu fotografiju. On se nedavno pohvalio na Instagramu i da je postao agent za nekretnine i pokazao koliko je svestran. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

Zanimljivo da upravo Baena najviše nalikuje poznatom snagatoru Schwarzeneggeru od sve trojice sinova. Arnold je sa suprugom Marijom dobio Patricka (27) i Christophera (23) koji je Josephov vršnjak i rodio se samo nekoliko dana prije njega te imaju još dvije kćeri. 

Patrick je poznati glumac i počeo se baviti glumom s 10 godina, no tek posljednjih godina dobiva zapaženije uloge kao što je ona u filmu "Ponoćno sunce". On je u vezi s manekenkom Abby Champion (24) više od četiri godine, a nedavno se pohvalio svojim isklesanim torzom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger)

Dok Patrick i Joseph dijele očevu strast prema glumi i ne smeta im biti pozornost javnosti, Christopher je potpuno drugačiji. Nema profil na društvenim mrežama i ne pojavljuje se sa članovima obitelji na crvenom tepihu. 

Dugo vodi i borbu s viškom kilograma što je mu sigurno teško pada uz braću, sestre i roditelje koji imaju savršene proporcije i vole svjetla reflektora. Strani mediji su prošle godine pisali da je Christopher smršavio, a izvor je otkrio da je to rezultat toga što se posvetio vježbanju i zdravoj prehrani nakon što je diplomirao. 

Inače, Arnijevo najstarije dijete, kći Katherine Schwarzenegger (31), koja je spisateljica, od 2018. je u braku sa slavnim glumcem Chrisom Prattom s kojim je dobila i dijete. 

Nakon nje Schwarzenegger je sa suprugom dobio kćer Christinu (29) koja je producentica. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Celebrity Dio Srba nezadovoljan bodovima Hrvata za nastup njihovih hurikanki, neki su puni hvale: "Dali više od cijele bivše Jugoslavije skupa"

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene