godinama se skrivao!

Drastična transformacija sina legendarnog glumca: Ovako je izgledao donedavno, a sad ponosno pokazuje dobivenu bitku s kilogramima!

Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger - 3 Christopher Schwarzenegger - 4 Christopher Schwarzenegger - 2 Christopher Schwarzenegger - 1 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 5 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 3 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 2 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 1 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 7 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 6 +4 Christopher Schwarzenegger Galerija

Christopher Schwarzenegger izgleda gotovo neprepoznatljivo nakon drastičnoga gubitka kilograma s kojima je godinama vodio borbu.

Sin legendarnog holivudskog glumca Arnolda Schwarzeneggera, 25-godišnji Christopher Schwarzenegger godinama se borio s viškom kilograma, no nakon što se odlučio posvetiti zdravom načinu života, svi problemi ostali su iza njega.

Pogledaj i ovo Patrick i Christopher Schwarzenegger samo opušteno Sinovi legendarnog glumca zabavljali se s poznatim prijateljicama na jahti, a na njima je i bio fokus fotografa

Njegove paparazzo fotografije najbolje svjedoče ogromnoj transformaciji kroz koju je prošao, a do izražaja je došla i njegova sličnost slavnom ocu. Christopher je cijeli život vodio bitku s viškom kilograma i sada ju je napokon dobio, ponosno pokazuje svoju novu figuru i nevjerojatno je koliko se promijenio u samo godinu dana otkako je uveo strogi režim prehrane i tjelovježbe.

"Postavio je sebi cilj da živi zdravije i pridržavao se toga. Počeo je vježbati i birati kvalitetniju hranu. Prije toga je živio kao tipičan student na koledžu, ali sada je odrastao i spreman je bolje se brinuti o sebi. Nije bio na brzoj dijeti, mršavio je na staromodan način tako što je vježbao i smanjio unos brze, kalorične hrane", otkrio je izvor blizak Christopheru za Hollywood Life.

Dugogodišnja borba s viškom kilograma zasigurno mu je teško padala i zbog braće i sestara koji su u fit formi, pa se zato bio navikao skrivati od javnosti, što danas više nije slučaj.

Christopher ima dvije starije sestre, 33-godišnju Katherine i 31-godišnju Christinu, 29-godišnjeg brata Patricka i 25-godišnjeg polubrata Josepha Baenu, koji je njegov vršnjak i kojeg je Arnold dobio u izvanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje djece, Mildred Patriciom Baena.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 3 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo +27 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Zanimljivosti Ronaldova Georgina slučajno otkrila najčudnije mjesto na kojem su vodili ljubav: ''Došla sam s plaže i rekao mi je da dođem...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić i Neven Ciganović - 2 Tina Katanić i Neven Ciganović - 1 Tina Katanić Tina Katanić - 4 +25 Tina Katanić - 3 Celebrity Tina Katanić pokazala svu raskoš bujnog dekoltea u rijetkom javnom izlasku, a pozirala je u zanimljivom i dragom joj društvu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene