Kakva ljepotica!

Pa gdje ju je dosad skrivao? Svi su poludjeli za prekrasnom kćeri Arnolda Schwarzeneggera!

Arnold Schwarzenegger i kćer Christina Schwarzenegger - 1 Arnold Schwarzenegger i kćer Christina Schwarzenegger - 1 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger i kćer Christina Schwarzenegger - 5 Arnold Schwarzenegger i kćer Christina Schwarzenegger - 6 Arnold Schwarzenegger i kćer Christina Schwarzenegger - 4 Arnold Schwarzenegger i kćer Christina Schwarzenegger - 3 Arnold Schwarzenegger i kćer Christina Schwarzenegger - 2 Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver - 1 Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver - 2 Maria Shriver - 1 Maria Shriver - 2 Maria Shriver - 3 +7 Maria Shriver - 4 Galerija

Mnogi ne znaju da Arnold Schwarzenegger ima ovako predivnu kći, a nikome nije jasno zašto ju je dosad skrivao.

Arnold Schwarzenegger pokazao je svoju prekrasnu kćer Christinu Schwarzenegger u Kitzbuehelu u Austriji na dobrotvornoj večeri tijekom austrijskog samita.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) velika afera Kućna pomoćnica nosila je njegovo dijete u isto vrijeme kada i supruga, akcijski junak dugo nije znao da mu je to sin

Christina je pokazala svoju vitku figuru u crnoj kožnoj jakni s uskim crnim hlačama i crnim balerinkama. Također, raspustila je smeđu kosu, a sve kamere bile su uprte samo u nju.

Arnold je pokraj nje pozirao u trapericama i sakou te je ponosno rukom pokazivao na svoje najstarije dijete.

Christinu je Arnold dobio s bivšom suprugom Marijom Shriver, novinarkom i članicom obitelji Kennedy. Shriver je podnijela zahtjev za razvod u svibnju 2011. nakon 25 godina braka, a njihova je rastava finalizirana tek prošle godine.

A Arnoldova kći možete se pohvaliti zavidnim znanjem. Christina je 2013. godine diplomirala engleski jezik na Sveučilištu Georgetown.

Kasnije je studirala arhitekturu interijera na Parsons School of Design i tri godine radila kao urednica u lifestyle brendu ''Goop'' glumice Gwyneth Paltrow.

Christina je također jedna od osnivačica Vijeća osnivača Specijalne olimpijade.

''Volim bacati svjetlo na one koji se osjećaju izvan margine i iznositi njihova iskustva na vidjelo. Rezultat je da se svi osjećamo prihvaćenima i, u konačnici, vidimo da su naše razlike zapravo naše supermoći'', rekla je Christina jednom.

Također je radila sa svojom majkom na Netflixovom dokumentarcu iz 2018. pod nazivom ''Take Your Pills''.

Film je inspiriran Christininom ovisnošću o Adderallu.

U prošlosti je Schwarzenegger rekao da je ponosan na nju zbog njezina nevjerojatnog rada na prosvjetljujućim dokumentarcima kako bi uzvratila pomaganjem Specijalnoj olimpijadi svojim fantastičnim umjetničkim djelima.

Također je istaknuo da zajedno vježbaju i često putuju rame uz rame.

Osim Christine, Arnold je otac još četvoro djece: Katherine, Josepha, Patricka i Christophera. Josepha je dobio u aferi s kućnom pomoćnicom Mildred Beanom dok je bio u braku s Mariom Shriver i uspio ga je zatajiti čak 14 godina.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić i Nikola Anđelić Borna Ćorić Borna Čorić Borna Čorić +17 Katarina Ostojić Kaya - 8 Celebrity Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll objavila fotografiju bez grudnjaka, a onda u provokativnoj pozi uputila pitanje muškim pratiteljima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene