Afera koja se ne zaboravlja

Članica jedne od najmoćnijih obitelji koju je poznati muž prevario s kućnom pomoćnicom više ne nalikuje na sebe

Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) +0 Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Galerija

Maria Shriver snimljena je u ležernom izdanju kako se šeće ulicama Los Angelesa.

Maria Shriver američka je televizijska novinarka koju je dodatno proslavio propali brak s holivudskim snagatorom i bivšim guvernerom Arnoldom Schwarzeneggerom, s kojim je dobila četvero djece.

Iako je taj brak odavno završio zbog Arnoldove preljubničke afere s kućnom pomoćnicom Patty Baena, iz koje mu se također rodio sin Joseph, povezuje ih djeca i činjenica da će njihova kći Katherine uskoro dobiti dijete s glumcem Chrisom Prattom.

Mariju su ovih dana paparazzi uhvatili kako se šeće svojim susjedstvom u Los Angelesu, a 64-godišnjakinja pritom nije krila dobro raspoloženje, ali nije se pridržavala ni uputa o društvenoj distanciranosti i držanju razmaka s drugim ljudima zbog koronavirusa koji hara SAD-om dok je čavrljala sa susjedima.

Ona ovih dana bira uglavnom ležernija izdanja i bez šminke na licu, no na crvenim tepisima uvijek je znala zablistati u glamuroznim toaletama i besprijekornim izdanjima.

Kako i ne bi, kad je to sve naučila kao pripadnica jedne od najmoćnijih američkih obitelji iliti kao nećakinja predsjednika Johna F. Kennedyja.

Možda je to bio i dodatni razlog kojim je privukla Arnolda nakon što ga je upoznala 1977. godine na jednom teniskom turniru. Brak su sklopili 1986. godine, a razvod su potvrdili 2011. godine. Ubrzo nakon toga saznalo se i za Arnoldova izvanbračnog sina, no papire za razvod potpisali su tek 2017. godine, 6 godina nakon prekida.

"Prije napuštanja guvernerske pozicije rekao sam supruzi sve o tom događaju koji se dogodio prije više od 10 godina", rekao je tada Arnold u uzjavi za medije. No nije spomenuo da joj je priznao aferu tek kada ga je suočila s podacima koje je saznala nakon što se suočila s njegovom ljubavnicom, koja joj je potvrdila da ima dijete s njime.

Patty Baena rođena je u Gvatemali, a za slavnu obitelj radila je čak 20 godina, sve do siječnja 2011. godine. Trudna je radila i dok je Maria bila kod kuće te čekala njihovo najmlađe dijete. Joseph je rođen u listopadu 1997. godine, a Maria je sina Christophera rodila nekoliko dana ranije. Arnold je kasnije otkrio kako 7 ili 8 godina nije niti znao da ima dijete s Patty, dok nije shvatio da je Joseph njegova slika i prilika.

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) +3 Chloe Sevigny i Siniša Mačković (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudska glumica u 46. godini dobila sina s partnerom iz Zaprešića, dali su mu hrvatsko ime

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene