Ima 74 godine

Pogledajte kako danas izgleda zvijezda kultne franšize "Alien", evo i zašto sada svi pričaju o njoj!

Sigourney Weaver Sigourney Weaver Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sigourney Weaver Sigourney Weaver Sigourney Weaver Sigourney Weaver Sigourney Weaver Sigourney Weaver Sigourney Weaver Sigourney Weaver Sigourney Weaver Sigourney Weaver +4 Sigourney Weaver Galerija

Sigourney Weaver dobitnica je Međunarodne nagrade Goya, a na dodjeli je zablistala u elegantnom izdanju.

Zvijezda filmova "Alien" i "Avatar", američka glumica Sigourney Weaver u subotu je osvojila Međunarodnu nagradu Goya za 2024. za, kako stoji u objašnjenju Španjolske filmske akademije "impresivnu karijeru punu nezaboravnih filmova tijekom koje je utjelovila i oživjela neovisne, složene i snažne ženske likove".

Ova 74-godišnjakinja, najpoznatija po ulozi Ellen Ripley u filmu "Alien", tek je treća dobitnica počasne nagrade koju su od uvođenja te kategorije 2022. dobile Cate Blanchett (2022.) i Juliette Binoche (2023.).

"Uvijek tragam za pričama o ženama i za žene, da nas podsjete na to koliko su žene moćne na razne iznenađujuće načine", rekla je Weaver uzvanicima u prepunoj dvorani na gala dodjeli nagrada Goya u Valladolidu.

Weaver je odala počast španjolskoj glumici Mariji Luisi Soli, koja je sinkronizirala njezin glas na španjolski u više od 30 filmova, počevši s Alienom.

Žiri je pohvalio Weaverinu svestranost, karizmu i talent što ih je pokazala u ulogama koje variraju od dramskih, poput hvaljena portretiranja američke zoologinje Dian Fossey u "Gorilama u magli", do više komičnih uloga, poput one u "Istjerivačima duhova".

Koliko se Sigourney promijenila od početka karijere i kako danas izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin Ella Dvornik +25 Ella Dvornik i Alka Vuica Celebrity Ella Dvornik nakon prisnih fotografija s producentom objavila njihov zajednički video: "Kako je bilo dobro!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +25 Renata Končić Minea Celebrity Ne sliježu se dojmovi zbog Mineina spektakularnog nastupa, nitko se ne može nadiviti kako zvuči i izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene