Ima 91 godinu!

Sjećate se mame najpoznatije dadilje na svijetu? Od posljednje epizode serije prošlo je 25 godina, a evo čemu je ova glumica vjerna i dan danas!

Renee Taylor kao Sylvia Fine - 6 Renee Taylor kao Sylvia Fine - 6 IMDb 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Taylor kao Sylvia Fine - 6 Renee Taylor kao Sylvia Fine - 4 Renee Taylor - 6 Renee Taylor - 4 Renee Taylor - 2 Renee Taylor - 10 Renee Taylor - 8 Renee Taylor - 7 Renee Taylor - 5 Renee Taylor - 1 +16 Renee Taylor - 11 Galerija

Jedna od najvećih zvijezda serije ''Dadilja'' bila je Renee Taylor, žena koja je utjelovila mamu dadilje Fran Fine, Sylviju Fine, evo kako izgleda danas.

Serija ''Dadilja'' već desetljećima za male ekrane privlači brojne generacije, a humoristične epizode kroz godine su pogledali milijuni ljudi.

Osim simpatične dadilje Fran Fine koju je utjelovila Fran Drescher, jednu od najzapaženijih uloga odigrala je i Renee Taylor koja je glumila njenu majku Sylviju Fine.

Pogledaji ovo Charles Shaughnessy Nekad i sad Sjećate se šarmantnog Maxwella Sheffielda iz kultne "Dadilje"? Evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Uvijek našminkana, postojane kose, s nakitom i upečatljivom odjećom, Sylvia je bila lik koji je nemoguće ne primijetiti, a od njene posljednje epizode u hit-seriji prošlo je 25 godina.

Renee se od uloge puno promijenila, ali i u stvarnom životu ostala je vjerna lakiranoj kosi i teškoj šminki. Glumica danas ima 91 godinu, a od ''Dadilje'' nije ostvarila neku zapaženiju ulogu. Glumila je još u nekim drugim serijama i filmovima i na Broadwayju, a posljednju ulogu imala je 2021. godine u filmu ''Tango Shalom''.

2018. godine imala je premijeru svoje solo-predstave ''My Life on a Diet'' koju je u originalu režirao njen pokojni suprug Joseph Bologna. U showu se Taylor osvrće na nezaboravne uloge u Hollywoodu i na Broadwayu, kao i na niz modnih dijeta koje je pokušavala pratiti kako bi smršavila. Kasnije je režiju preuzeo Julian Schlossberg. Renee je imala i istoimenu knjigu koju je izdala još 1986. godine.

Pogledaji ovo Nicholle Tom Nekad i sad Pamtimo je kao uštogljenu mladu bogatašicu iz kultne serije, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Taylor i Bologna bili su u braku preko 50 godina, a upoznali su se u mladim danima kad je ona radila kao komičarka. Kasnije je prešla u glumu, a sa suprugom je radila na filmu ''Lovers and Other Strangers'' za koji su dobili i Oscar nominaciju.

Njen suprug preminuo je 2017. godine, a Renee je u intervjuu nekoliko godina kasnije priznala da joj je njegov odlazak teško pao.
''On je za mene i dalje živ i stalno se moram podsjećati da fizički nije tu. Ali njegov duh je sa mnom'', rekla je.

''Ovaj show je za mene iscjeljujući. Volim ga sada više nego što sam dok je bio živ'', dodala je.

S Josephom je dobila dvoje djece, sinove Gabriela i Zizija.

U mlađim danima mučio ju je izgled, a sada priznaje da ju više nije briga zbog kilograma.

''Razlog zašto ste na dijeti je taj što se ne osjećate zadovoljni sami sa sobom. Mislite da biste bili bolji da ste mršaviji ili ljepši ili viši. Sav naš naglasak je na izgledu u našoj kulturi. A trebao bi biti na osjećanju, kako se vi unutra osjećate, kako se odnosite prema sebi i kako se odnosite prema drugim ljudima. To je ono što je važno'', rekla je 2018. godine za Cultural Attache.

Kako Renee izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Nine Badrić na Hvaru - 3 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 2 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 4 Nina Badrić na Instagramu +26 Stan Nine Badrić u Jelsi Celebrity Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica i Sara Ivušić Ivica i Sara Ivušić Ivica i Sara Ivušić Sara Ivušić +9 Sara Ivušić Celebrity Novi junak Vatrenih u braku je sa samozatajnom ljepoticom o kojoj je pisao i britanski The Sun!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene