Rijetko je viđamo

Omiljenu dadilju život nije mazio, no traume na njoj nisu ostavile traga, nevjerojatno je kako izgleda sa 65 godina!

Fran Drescher Fran Drescher Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher Fran Drescher Fran Drescher Fran Drescher i glumačka postava serije \ Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: Profimedia) +3 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Galerija

Fran Drescher proslavila se 90-ih ulogom u seriji "Dadilja", a u to je vrijeme proživjela i neka traumatična iskustva.

Glumica Fran Drescher, koja je najpoznatija po u kultnoj humorističnoj seriji "Dadilja", danas uživa u zasluženoj mirovini te se kloni medija koliko može.

Pogledaj i ovo Fran Drescher (Foto: Profimedia) puno vremena je prošlo Prije više od 20 godina na malim ekranima je osvojio omiljenu dadilju, a evo kako šarmantni glumac izgleda danas!

Ipak, ovaj tjedan pojavila se na gala događaju Power of Women u Beverly Hillsu gdje je ukrala svu pažnju.

U elegantnom crnom odijelu i sa širokim osmijehom na licu, glumica je pokazala da se nije puno promijenila od dana najveće slave.

Iako joj je danas 65 godina, njezino lice nikako to ne odaje, a traga nisu ostavila ni brojne traumatična iskustva koja je proživjela.

Fran je karijeru započela kao misica koja je na razini SAD-a zastupala državu New York, a prvu ulogu ostvarila je u filmu "Groznica subotnje večeri" 1977. godine

U kultnom mjuziklu imala je samo jednu rečenicu koju je izgovorila u lice glavnom glumcu Johnu Travolti, a glasila je: "U krevetu si dobar koliko i na plesnom podiju?"

No njezin pravi glumački proboj dogodio se tek 1993. godine kada je dobila jednu od glavnih uloga u seriji "Dadilja".

Serija je postigla instantni uspjeh, a Drescher je kao dadilja Fran Fine svojim nazalnim glasom, natapiranom kosom i osebujnim stilom odijevanja brzo osvojila simpatije gledatelja diljem svijeta. Serija je svoj kraj doživjela 1999. godine, a nakon nje Fran nije uspjela ponoviti ni približno sličan uspjeh.

Iste godine kada je završilo snimanje "Dadilje", Drescher se službeno razvela od redatelja, producenta i glumca Petera Marca Jacobsona, za kojeg se udala 1978. kad je imala samo 21 godinu.

Tada su već tri godine živjeli razdvojeno jer je Jacobson 1996. godine otkrio da je homoseksualac, a par je unatoč bračnom brodolomu ostao u prijateljskim odnosima te su dugo poslovno surađivali.

Dok su bili u braku, zajedno su proživjeli i jedno traumatično iskustvo. U siječnju 1985. dvojica pljačkaša provalila su u njihov dom u Los Angelesu. Dok je jedan premetao i pljačkao stan, drugi je naizmjence silovao Fran i njezinu prijateljicu držeći im pištolj prislonjen uz glavu. Franin suprug bio je prebijen, svezan i natjeran da svjedoči cijeloj sceni. Drescher su trebale godine da se oporavi od tog tragičnog događaja, a još duže da o njemu progovori u javnosti.

Glumica se s novim životnim izazovom suočila 2000. godine kada joj je dijagnosticiran rak grlića maternice, zbog kojeg je trebala proći zahvat histerektomije. Nakon što joj je izvađena maternica, Fran je proglašena potpuno zdravom, a djecu nikada nije imala.

Kako je Fran Drecher izgledala u danima najveće slave i koliko se od tada (nije) promijenila, pogledajte u galeriji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +8 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 10 Zoran Pribičević - 2 +16 Zoran Pribičević - 2 Nekad i sad Sjećate se njega? I danas rado pokazuje mišićavi torzo, a sada je snimljen u rijetkom izlasku s obitelji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene