istaknula svoju raskoš

Godinama je prati nadimak "plastična ljubavnica", a zbog ove haljine nitko joj nije gledao u lice!

Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Lauren Sanchez - 11 Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez +20 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Galerija

Zaručnica Jeffa Bezosa Lauren Sanchez ukrala je pozornost na svečanoj večeri u Bijeloj kući.

Osnivač Amazona i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Jeff Bezos (60) i njegova zaručnica Lauren Sanchez (54) prisustvovali su svečanoj večeri u Bijeloj kući u čast japanskog premijera, koja je okupila brojna poznata lica.

Zanosna Lauren odmah po dolasku ukrala je svu pozornost zbog izazovne crvene haljine s korzetom i čipkom koja je u prvi plan stavila njezin raskošni dekolte.

Odabirom haljine uspjela je i skrenuti pozornost sa svojeg lica, koje je potpuno izmijenila plastičnim operacijama i zbog čega je svojevremeno stekla i nadimak "plastična ljubavnica".

Pogledaji ovo Lauren Sanchez - 9 Nekad i sad Kako je izgledala zaručnica Jeffa Bezosa prije operacija? Dobila je nadimak "plastična ljubavnica", a njezina pojava danas nema veze s onom od ranije!

Naime, Bezos i Sanchez godinama su imali aferu iza leđa svojih bračnih partnera.

Jeff se 2019. godine razveo od bivše supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave bila je upravo zanosna Lauren.

Pogledaji ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Celebrity Njegov razvod od bivše bio je najskuplji u povijesti, a o vjenčanju s trenutnom partnericom je rekao: ''Zar izgledam toliko glupo?''

Bezos i Sanchez prvi put su skupa snimljeni u javnosti na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti i tako potvrdili da su par. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i nagađalo se da je Lauren s njim isključivo zbog novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

Pogledaji ovo Jeff Bezos, Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku - 5 inMagazin Beckhamovi, Jeff Bezos, Usher - to su samo neke od zvijezda koje Hrvatsku ne propuštaju posjetiti!

Sánchez se, otprilike u isto vrijeme, razvela od supruga Patricka Whitesella, s kojim je u braku bila 13 godina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fin Affleck Fin Affleck - 5 Fin Affleck - 3 Fin Affleck - 2 +26 Fin Affleck - 1 Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Istri - 1 Severina u Istri - 8 Severina u Istri - 7 Severina u Istri - 4 +27 Severina u Istri - 5 Celebrity Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene