NBA zvijezde, milijarderi, oskarovci!

Beckhamovi, Jeff Bezos, Usher - to su samo neke od zvijezda koje Hrvatsku ne propuštaju posjetiti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jusuf Nurkić, košarkaš IN magazin: Jusuf Nurkić - 3 IN magazin: Jusuf Nurkić - 1 IN magazin: Jusuf Nurkić - 2 Jusuf Nurkić, košarkaš In Magazin: Poznati u Hrvatskoj - 3 In Magazin: Poznati u Hrvatskoj - 4 In Magazin: Poznati u Hrvatskoj - 5 In Magazin: Poznati u Hrvatskoj - 2 In Magazin: Poznati u Hrvatskoj - 1 +19 Usher u Dubrovniku - 1 Galerija

Beckhamovi, Jeff Bezos, Usher - samo su neke od zvijezda koje su obilježile ovu sezonu ljetovanja u Hrvatskoj. Dok su mnogi odabrali Dubrovnik, oskarovka Emma Thompson posjetila je Rovinj. Opuštena druženja, raskošna vjenčanja, ali i ugodni ljetni pljuskovi - učinili su im Lijepu našu zemljom koju će dugo pamtiti.

Čak ni ljetni pljusak nije pokvario doživljaj predivnog Rovinja i njegova starog grada oskarovki Emmi Thompson. Glumica je provela dan u Istri u društvu belgijske modne dizajnerice Diane von Fürstenberg, koja je trenutke ovjekovječila objavom na Instagramu.

Glumac John Malkovich Istru je posjetio prošlog ljeta, a ove godine s mjuziklom je stigao u crnogorski Porto Montenegro.

Uživao je na luksuznoj jahti, a Stradunom šetao u društvu svjetskih zvijezda poput Katy Perry i Ushera. Da ih je ljepota dubrovačkog Starog grada oduševila otkrila je tek kratko Bezosova djevojka, Lauren Sanchez.

Dubrovnik je odabran i za glamurozno vjenčanje bosanskohercegovačke NBA zvijezde Jusufa Nurkića i njegove odabranice Emine.

Na svadbu su stigle i brojne zvijezde, i iz svijeta košarke, ali i showbiznisa.

Da je Hrvatska popularna ljetna destinacija među slavnima i bogatima, vidi se i iz primjera legendarnog nogometaša. Nije ju zaobišla ni obitelj Beckham. Ovo je druga godina zaredom da borave na dubrovačkom području. U sportskim aktivnostima na moru fotografi su ga s obitelji uhvatili u blizini otoka Lopuda.

Uspješnu ljetnu sezonu svojim su posjetom još lipnju otvorili NBA zvijezde Stephen Jackson i Matt Barnes posjetivši Zadar. Autori jednog od najpopularnijih podkasta ''All that smoek'' snimali su i putovali su našom obalom.

Što su snimili i o čemu su govorili već je dostupno na njihovoj platformi. I sigurni smo, odlična reklama za već dobro poznatu i predivnu lijepu našu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 3 Leni Klum - 2 Leni Klum - 1 Leni Klum - 4 +29 Leni Klum i Flavio Briatore Celebrity Kći slavne manekenke objavila video u kojem paradira u novom rublju, na jedno je baš ponosna: "Podići ću kosu tako da možete vidjeti sve"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 3 +11 Arabella Chi - 1 Celebrity Zbog badića s najmanjim mogućim trokutićima gledala ju je cijela plaža, a tek kad se okrenula servirala je prizor za pamćenje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene