Ma kako je to moguće?

Victoria Beckham otkrila bez čega ju David nikad nije vidio, pa ovim priznanjem iznenadila mnoge

Victoria Beckham - 1 Victoria Beckham - 1 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham - 1 David Beckham s obitelji - 5 David Beckham s obitelji - 2 David Beckham s obitelji - 1 Victoria i David Beckham Proslava rođendana Victorije Beckham - 12 Proslava rođendana Victorije Beckham - 5 +24 Proslava rođendana Victorije Beckham - 2 Galerija

Victoria Beckham podijelila je novi zanimljivi videozapis na Instagramu pa pomalo začudila pratitelje priznanjem.

Victoria Beckham priznala je da je njezin suprug David nikad nije vidio bez savršeno dotjeranih obrva.

Modna dizajnerica na svom je Instagramu podijelila video na kojem se šminka, odnosno kako popunjava svoje obrve pa usput priznala nešto što je mnoge šokiralo.

''Potpuno sam opsjednuta obrvama. Ničije obrve nisu iste. Zapamtite svi, one su sestre, a ne blizanke - ne dopustite da vam savršenstvo stane na put'', govorila je.

Sjedeći u spavaćoj sobi u bijelom ogrtaču, Victoria je češljala obrve pa priznala: ''Čak me ni moj vlastiti muž nikad ne vidi bez obrva.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Victoria i njezin suprug u braku su 25 godina, a zajedno imaju i četvoro djece, Brooklyina, Romea i Cruza i kćer Harper.

Inače, proteklih dana priča se o njihovoj biografiji u kojoj ih autor baš i nije predstavio u najboljem svjetlu. Što je o Beckhamovima napisao, pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo David Beckham s kokošima - 3 Celebrity Možete li Beckhama zamisliti kao farmera? Podijelio je video iz svog dvorišta koji je nasmijao pratitelje, evo o kome se to brine od ranog jutra

Pogledaji ovo David Beckham - 2 Celebrity David Beckham pohvalio se isklesanim torzom u 49. godini, a zbog jednog fanovi zahvaljuju njegovoj ženi: ''Victoria, hvala ti...''

Pogledaji ovo David i Victoria Beckham - 3 Celebrity Victoria je Beckhamu čestitala 49. rođendan, uz samo par rečenica objasnila je koliko joj znači: "Volim što starimo zajedno..."

Pogledaji ovo Victoria i David Beckham Zanimljivosti Evo koliko je David Beckham izdvojio za rođendan svoje voljene Victorije, pobrinuo se za posebna iznenađenja da je razveseli!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac i Katarina Lovrić - 9 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 8 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 7 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 6 +21 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 5 Celebrity Zna se razlog razvoda Mate Rimca? Bliski izvori tvrde da je u ovome bio problem!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 5 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević +29 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Celebrity Naša predivna radijska voditeljica objavila rijetke fotke s partnerom kojeg je dugo skrivala od javnosti, obilježili su za njih poseban dan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene