Ima se, može se!

Evo koliko je David Beckham izdvojio za rođendan svoje voljene Victorije, pobrinuo se za posebna iznenađenja da je razveseli!

Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i David Beckham Proslava rođendana Victorije Beckham - 12 Proslava rođendana Victorije Beckham - 7 Proslava rođendana Victorije Beckham - 3 Proslava rođendana Victorije Beckham - 2 Proslava rođendana Victorije Beckham - 10 Proslava rođendana Victorije Beckham - 11 David i Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham Obitelj Beckham na Uskrs - 6 +20 Obitelj Beckham na Uskrs - 5 Galerija

David Beckham potrošio je više od 300 tisuća dolara na zabavu Victorije Beckham, točnije na iznenađenja koja joj je osmislio.

Modna dizajnerica i bivša spajsica Victoria Beckham proslavila je u Londonu 50. rođendan, i to sa stilom, na zabavi s nekima od najpoznatijih svjetskih zvijezdi, ali i s posebnim iznenađenjima za koja se pobrinuo njezin suprug David Beckham.

Prema pisanju britanskih medija, on je zbog Victorije potrošio više od 300 tisuća dolara kako bi je dodatno razveselio pa je tako organizirao da joj kuha njezin najdraži chef i nabavio joj omiljeni pjenušac čija se cijena po boci kreće više od 3500 dolara, prenosi Daily Mail. Vrhunac iznenađenja bila je pjesma "Stop", koju su Victoriji otpjevale njezine kolegice iz nekadašnje planetarno popularne grupe Spice Girls, a pridružila im se i slavljenica.

Je li David Beckham potrošio previše novaca na zabavu?

  • Da!
  • Ne, ima dovoljno novaca.

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo David Beckham Celebrity David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

Uzvanici su tulumarili do jutra, dok je Victoria viđena u 2:30 kako napušta proslavu na leđima svog supruga Davida koji ju je unio u automobil.

S njom su tulumarila brojna poznata imena kao što su Rosie Huntington-Whiteley i njezin suprug Jason Statham, a bio je tu i Marc Anthony sa suprugom Nadiom Ferreirom. Viđen je i kuhar Gordon Ramsay sa suprugom, glumica Eva Longoria, a bile su tu i bivše članice hit-benda Spice Girls - Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell i Melanie Brown.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Pogledaji ovo Proslava rođendana Victorije Beckham - 4 Celebrity Beckham iznio Victoriju na leđima s proslave njezinog 50. rođendana, fotografije su dokaz da je ovo bila fešta o kojoj će se još dugo pričati!

Podsjetimo, obitelj Beckham prošlog se ljeta odmarala na hrvatskoj obali i tada su na Instagramu objavili niz fotografija, a s istim tim fotografijama suprug joj je javno čestitao rođendan.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela, Hana Huljić i Edina Pršić Babić Tonči i Vjekoslava Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana i Ivan Huljić +29 Hana i Ivan Huljić Celebrity Hana Huljić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, pridružio joj se i dio obitelji, a evo tko je nedostajao!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene