Ponosan je na nju

Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Obitelj Beckham u Hrvatskoj Obitelj Beckham u Hrvatskoj Victoria Beckham/Instagram 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham David Beckham i Victoria Beckham - 3 Victoria i David Beckham - 1 Victoria i David Beckham - 2 Victoria i David Beckham Victoria Beckham - 2 Victoria Beckham - 1 Victoria i David Beckham - 2 Victoria Beckham +28 Victoria Beckham - 5 Galerija

Victoria Beckham slavi 50. rođendan, a tim povodom čestitku joj je uputio i suprug David Beckham fotografijama iz Hrvatske.

Modna dizajnerica Victoria Beckham slavi 50. rođendan, a tim povodom objavila je svoju modnu fotografiju te sama sebi poželjela sve najbolje u poduljem opisu.

''Dok se spremam zakoračiti u 50. (u štiklama, naravno!), osjećam se tako nevjerojatno blagoslovljenom što sam dosegla ovu prekretnicu'', napisala je Victoria.

Raspisala se o vrhuncima svoje karijere, rekavši da je blagoslovljena, ali i uspješna i duboko zadovoljna svime što je napravila.

''Ne samo o tome gdje sam kao žena, već i o tome koliko su daleko dospjeli moji modni i kozmetički brendovi. Moja je ambicija uvijek bila osnažiti žene i učiniti da se osjećaju kao najbolja verzija sebe. To je značilo vjerovati svom instinktu i nikada ne pristati na kompromis u pogledu svoje kreativne vizije'', napisala je.

Pogledaji ovo Victoria i David Beckham - 3 Celebrity Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Zahvalivši Davidu, izjavila je da je zauvijek zahvalna na njegovoj bezuvjetnoj ljubavi i podršci, te na njihovoj prekrasnoj djeci.

''Brooklyn Peltz Beckham, Romeo Beckham, Cruz Beckham upotpunjujete me. Tako sam ponosna, tako sam zadivljena ljubaznim, marljivim, talentiranim osobama koje svi postajete. Ovo je početak uzbudljivog novog poglavlja, a ja sam tek na početku. Volim vas, puse, Victoria'', završila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoriji je rođendan čestitao i njen suprug David Beckham, a objavio je njihove zajedničke fotografije s odmora u Hrvatskoj, ali i još nikad viđene privatne snimke s djecom i iz Victorijinog djetinjstva. 

"Sretan rođendan mojoj prelijepoj ženi... Dok ulaziš u ovaj rođendan, trebaš se osvrnuti i biti ponosna na ono što si postigla, i ono što si izgradila, ti si Posh spice, poslovna žena i naravno udana za engleskog kapetana. Ali najveći uspjeh su tvoja djeca, ti ih vodiš, voliš ih i podučavaš ih... Oni te vole neopisivo, svi te toliko volimo. Želim ti poseban dan, zaslužuješ sve", napisao joj je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Pogledaji ovo David Beckham - 1 Celebrity Zbog nove razgolićene fotke Davida Beckhama iz poznate tvrtke izdali su posebno upozorenje: ''Ne dolaze svi s njime''

Podsjetimo, obitelj Beckham prošlog je ljeta odmarala na hrvatskoj obali i tada su na Instagramu objavili niz fotografija.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 +27 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban - 2 Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 1 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 7 +24 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 6 Celebrity Leonarda Lončar nakon pomirbe s Bobanom uhvaćena u šetnji Zagrebom, zamišljena pogleda prošla je centrom grada

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene