kakav raspašoj!

Beckham iznio Victoriju na leđima s proslave njezinog 50. rođendana, fotografije su dokaz da je ovo bila fešta o kojoj će se još dugo pričati!

Proslava rođendana Victorije Beckham - 4 Proslava rođendana Victorije Beckham - 4 Profimedia 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendana Victorije Beckham - 12 Proslava rođendana Victorije Beckham - 9 Proslava rođendana Victorije Beckham - 5 Proslava rođendana Victorije Beckham - 4 Proslava rođendana Victorije Beckham - 6 Proslava rođendana Victorije Beckham - 7 Proslava rođendana Victorije Beckham - 8 Proslava rođendana Victorije Beckham - 10 Proslava rođendana Victorije Beckham - 11 Proslava rođendana Victorije Beckham - 13 +29 Proslava rođendana Victorije Beckham - 3 Galerija

Victoria Beckham je povodom svog 50. rođendana do dugo u noć tulumarila u Londonu, a proslavu je napustila na leđima supruga Davida Beckhama.

Modna dizajnerica Victoria Beckham proslavila je 50. rođendan, a glamurozna zabava održana je u Londonu.

Uzvanici su tulumarili do jutra, dok je Victoria viđena u 2:30 kako napušta proslavu na leđima svog supruga Davida Beckhama koji ju je unio u automobil. 

David i Victoria otišli su zajedno sa zajedničkim sinom Brooklynom i kćeri Harper. 

Pogledaji ovo David Beckham Celebrity David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

Inače, miljenica Harper Beckham krenula je stilskim stopama svoje majke. Oduševila je u elegantnoj haljini srebrnog satena. 

Svoju haljinu uparila je s parom bijelih sandala na široki potpeticu. 

Kao dodatak, 12-godišnja Harper je nosila zadivljujuću bijelu clutch torbicu koja se sadržavala od zlatne kopče. 

Pogledaji ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Celebrity Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Zvijezda večeri, Victoria, isto tako je izgledala senzacionalno u dugoj mint haljini 

Unatoč ozljedi noge, Victoria je modnu kombinaciju upotpunila s bijelim štiklama, dok je istovremeno hodala pomoću štake. 

S njom su tulumarila brojna poznata imena kao što su Rosie Huntington-Whiteley i njezin suprug Jason Statham, a bio je tu i Marc Anthony sa suprugom Nadiom Ferreirom. Viđen je i kuhar Gordon Ramsay sa suprugom, glumica Eva Longoria, a bile su tu i bivše članice hit benda Spice Girls - Emma Bunton, Melanie Chisholm i Melanie Brown.

Podsjetimo, obitelj Beckham prošlog je ljeta odmarala na hrvatskoj obali i tada su na Instagramu objavili niz fotografija, a s istim tim fotografijama joj je suprug javno čestitao rođendan

Pogledaji ovo Victoria i David Beckham Celebrity Victoria Beckham objavila romantičnu snimku s Davidom, pjevali su pjesmu koja se odnedavno povezuje samo uz njih!

"Sretan rođendan mojoj prelijepoj ženi... Dok ulaziš u ovaj rođendan, trebaš se osvrnuti i biti ponosna na ono što si postigla, i ono što si izgradila, ti si Posh spice, poslovna žena i naravno udana za engleskog kapetana. Ali najveći uspjeh su tvoja djeca, ti ih vodiš, voliš ih i podučavaš ih... Oni te vole neopisivo, svi te toliko volimo. Želim ti poseban dan, zaslužuješ sve", napisao joj je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 8 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 5 +25 Salma Hayek - 4 Celebrity Salma Hayek nikako se ne može riješiti svog najvećeg poroka, glumicu u ovakvom izdanju nismo navikli vidjeti

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat i Vanna - 2 Mila Horvat i Vanna - 1 Mila Horvat i Tajči Mila Horvat +27 Mila Horvat Celebrity Sve zgodnija Mila Horvat pohvalila se provodom u društvu poznatih Hrvatica: ''Jedinstvene i neponovljive!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene