Nakon samo 3 godine

Zna se razlog razvoda Mate Rimca? Bliski izvori tvrde da je u ovome bio problem!

Mate Rimac i Katarina Lovrić Mate Rimac i Katarina Lovrić Sanjin Strukic/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac i Katarina Lovrić - 9 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 8 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 7 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 6 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 5 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 4 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 3 Mate Rimac i Katarina Lovrić - 1 Mate Rimac, Katarina Rimac Mate Rimac, Katarina Rimac +15 Mate Rimac i Katarina Lovrić Galerija

Bliski izvori otkrili su moguće razloge rastave Mate i Katarine Rimac, do ovoga nije došlo zbog treće osobe.

Javnost je iznenadila vijest o razvodu Mate Rimca i Katarine Lovrić nakon što su tri godine proveli u braku.

I dok sve zanima zašto je ljubav tako brzo pukla, izvori su za Slobodnu Dalmaciju otkrili neke detalje.

"Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci", rekli su zagrebački izvori o razvodu para.

Katarina je ovih dana otputovala iz Hrvatske kako bi imala svoj mir.

"Razlog razvoda nije treća osoba. Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu", dodali su upućeni, piše Slobodna.

Mate Rimac jučer se pojavio na predstavljanju svojih robotaksija u svom kampusu bez vjenčanog prstena na ruci, a vijest da se razvode objavljena je u dan prije.

Mate i Katarina su u srpnju 2021. godine imali crkveno vjenčanje u Livnu, nakon čega je uslijedilo veliko svadbeno slavlje na koje su stigli u Neveri, a prije toga su sudbonosno "da" izrekli na intimnoj ceremoniji u svibnju, u Vili Dalmacija u Splitu.

Privatni život inače su krili od javnosti i rijetko ih se moglo vidjeti skupa, a ponekad bi poduzetnik podijelio pokoju zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

U vezi su bili više od sedam godina, no o svojoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima niti su se ikada eksponirali.

O privatnom životu našeg uspješnog poduzetnika zna se vrlo malo, ali vrlo je uspješan na poslovnom planu.

Pogledaji ovo Mate Rimac Celebrity Mate Rimac danas je 36-godišnjak s gustom bradom, ali 2011. godine izgledao je veoma drugačije!

Pogledaji ovo Mate Rimac i Katarina Lovrić - 2 Celebrity Ovako su Rimac i njegova bivša supruga izgledali u danima najveće sreće, pogledajte njihove rijetke zajedničke fotografije

Pogledaji ovo Mate Rimac Zanimljivosti Pogledajte fotografije novog luksuznog zdanja u Splitu kojim se počastio Mate Rimac, prvi susjed bit će mu naš izbornik!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Shifty Shellshock - 6 Shifty Shellshock - 5 Shifty Shellshock - 4 Shifty Shellshock - 3 +5 Shifty Shellshock - 2 Celebrity Otkriveno kako su izgledali posljednji dani zvijezde legendarnog hita prije tragične smrti: ''Stalno se nešto čulo iz sobe...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 5 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević +29 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Celebrity Naša predivna radijska voditeljica objavila rijetke fotke s partnerom kojeg je dugo skrivala od javnosti, obilježili su za njih poseban dan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene