bez zaštitnog znaka

Mate Rimac danas je 36-godišnjak s gustom bradom, ali 2011. godine izgledao je veoma drugačije!

Mate Rimac Mate Rimac Goran Mehkek / CROPIX 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac - 1 Mate Rimac - 3 Mate Rimac - 2 Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac i Robert Downey Jr. - 2 Mate Rimac i Robert Downey Jr. - 3 Mate Rimac i Robert Downey Jr. Mate Rimac Katarina i Mate Rimac - 4 +15 Mate Rimac - 3 Galerija

Naš uspješni inovator Mate Rimac već je godinama poznat u svijet po svojoj automobilskoj industriji, a evo kako je izgledao na početku karijere kad nije imao svoj zaštitni znak.

Mate Rimac čovjek je koji se do svjetskog glasa probio svojim automobilskim inovacijama, a iako se previše ne voli isticati u javnosti, svima je dobro poznato ime.

Danas je Mate 36-godišnji muškarac guste brade, a mi smo izvukli njegove fotografije s početka karijere.

Kao mladić, Mate nije imao svoj zaštitni znak – bradu, a bio je i mršaviji. Fotografi su ga 2011. godine fotografirali na Grobniku, a kako je tada izgledao, pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Mate Rimac Zanimljivosti Pogledajte fotografije novog luksuznog zdanja u Splitu kojim se počastio Mate Rimac, prvi susjed bit će mu naš izbornik!

Rimac je u sretnom braku sa suprugom Katarinom, a u brak su uplovili 2021. godine u njegovu rodnom Livnu. Na svoje svadbeno slavlje Rimac je sa suprugom stigao u Neveri, automobilu koji je on osmislio, a prije toga su sudbonosno da izrekli na intimnoj ceremoniji u svibnju, u Vili Dalmacija u Splitu.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Mate Rimac sa suprugom Katarinom u Neveri priredio pravi show, malo tko bi tijekom ovakve vožnje ostao smiren poput nje!

Privatni život inače kriju od javnosti i rijetko ih se može vidjeti skupa, a ponekad bi poduzetnik podijelio pokoju zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Mate Rimac Celebrity Rimac posjetio rodno mjesto pa iznenadio fotografijom s prijateljima iz djetinjstva: "Bilo gdje na svijetu to bi bilo..."

U vezi su duže od sedam godina, no o svojoj velikoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima niti su se ikada eksponirali. O privatnom životu našeg uspješnog poduzetnika zna se vrlo malo, no svima je jasno dao do znanja da je Katarina, koja je iz Livna i studirala je marketing u Zagrebu, njegova najveća podrška.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +25 Keanu Reeves - 3 Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 2 +27 Kanye West i Bianca Censori - 1 Celebrity I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene