"kršni momci!"

Rimac posjetio rodno mjesto pa iznenadio fotografijom s prijateljima iz djetinjstva: "Bilo gdje na svijetu to bi bilo..."

Mate Rimac Mate Rimac Facebook 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Katarina i Mate Rimac - 4 Mate Rimac - 3 Katarina Rimac Katarina i Mate Rimac - 1 Mate Rimac i Severina Mate Rimac +0 Mate Rimac Galerija

Mate Rimac posjetio je svoje rodne Lištane pa je na Facebooku pokazao kako tamo provodi vrijeme, a otkrio je i jednu zanimljivost o sebi.

Inovator i poduzetnik Mate Rimac uskrsne praznike iskoristio je za posjet rodnoj grudi.

Pogledaj i ovo Mate Rimac i Robert Downey Jr. prepričao i smiješnu anegdotu Rimac se družio s legendarnim holivudskim glumcem koji se jedva čekao provozati u njegovoj Neveri: "Napokon mogu ovo objaviti!"

Na svojem profilu na Facebooku javio se iz mjesta Lištani pored Livna te je pokazao kako tamo provodi vrijeme s prijateljima iz djetinjstva, a otkrio je i jednu zanimljivost o sebi.

"Visok sam 189 centimetara. Bilo gdje na svijetu to bi bilo visoko. No u mojem selu (Lištani, Livno, Bosna i Hercegovina) ja sam među najmanjim momcima. Mnogi veliki danas nedostaju na ovoj fotografiji. Kako bilo, ovdje mi je svaka sekunda neprocjenjiva. Posebno igrajući naš ekstremni sport - balote", napisao je Mate.

"Nije bitno biti velik ili visok, bitno je biti velik, a uvijek isti čovjek i ljudina, sa svima isto odmalena za sva vremena", "Malo napuniti baterije i razbistriti misli na svježem zraku za nove inovacije", "Svaka ti čast, Mate Rimac, što nisi zaboravio svoj rodni kraj!", "Pozdrav kršnim momcima", pisali su mu oduševljeni pratitelji, dok su se neki pohvalili i kako su u njihovim krajevima momci još viši.

Mate nije otkrio je li s njim i supruga Katarina, s kojom se vjenčao u prošlog srpnja u Livnu, i to nakon sedam godina veze, no rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno. Posljednji put su snimljeni skupa u studenom prošle godine, i to prilikom posjeta azila za pse u Splitu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry - 2 Halle Berry - 3 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry i Van Hunt - 7 +13 Halle Berry i Van Hunt - 6 Celebrity Potpuno gola glumica pijuckala vino na balkonu pa poručila: ''Radim ono što želim raditi!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević istaknula je raskošni dekolte u topiću i u seksi outfitu pokazala zamamnu figuru, a uz fotku je nešto i otkrila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene