Ovo oduzima dah!

Pogledajte fotografije novog luksuznog zdanja u Splitu kojim se počastio Mate Rimac, prvi susjed bit će mu naš izbornik!

Mate Rimac Mate Rimac Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac i Robert Downey Jr. Mate Rimac i Robert Downey Jr. - 2 Mate Rimac i Robert Downey Jr. - 3 Mate Rimac i Robert Downey Jr. - 1 Mate Rimac Mate Rimac +5 Katarina i Mate Rimac - 4 Galerija

Mate Rimac kupio je luksuzni stan u Splitu, a u ovoj raskoši uživa i njegov prvi susjed, trener Hrvatske nogometne reprezentacije.

Naš uspješni inovator Mate Rimac svoj je novac ponovno uložio u nešto novo, a radi se o luksuznom stanu.

Kako doznaje Index, Mate je kupio stan u Splitu, u zgradi Bel Étage, točnije na splitskom predjelu Duilovo.

Rimac će moći zajedno s drugim stanarima zgrade uživati i u zajedničkoj teretani, bazenu, sauni, jacuzziju, stolovima za masažu i kozmetičkim uslugama, a uz stan su mu pripala dva parkirna mjesta i ostava.

Splitski Bel Etage jedna je od najluksuznijih stambenih zgrada u Hrvatskoj, a kako sve to izgleda pogledajte u nastavku.

Veći stanovi koji se nalaze na vrhu zgrade imaju goleme staklene stijene, dnevne boravke s kaminom, tri spavaće sobe od kojih svaka ima svoju kupaonicu. Čak i prizemlje, izgrađeno na 45 metara nadmorske visine, ima pogled na more, a do njega se dolazi stubištem kako bi bilo u potpunosti odvojeno od ulice.

Zanimljivo je da u toj zgradi stan ima i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić koji će sada Rimcu biti i susjed. On je stan tamo kupio 2020. godine.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Finale MasterChefa 2023. - 19 Finale MasterChefa 2023. - 18 Finale MasterChefa 2023. - 12 Finale MasterChefa 2023. - 11 +28 Finale MasterChefa 2023. - 10 Celebrity Stjepan Vukadin oglasio se nakon finala i pobjede svog Luke, emocije su još uvijek na vrhuncu: ''Ljudi moji, pa što reći?''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava nakon finala MasterChefa - 11 Proslava nakon finala MasterChefa - 10 Proslava nakon finala MasterChefa - 13 Proslava nakon finala MasterChefa - 5 +26 Proslava nakon finala MasterChefa - 8 Celebrity Evo kako su se zabavljali kandidati MasterChefa nakon finala, pobjednik je čak zaplesao i linđo, a dočekala ih je i torta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene