Ovo se ne viđa često

Izbornik Dalić podijelio je spektakularne prizore iz Frankfurta: "Ovo je bilo iznenađenje za sav hrvatski narod!"

Zlatko Dalić Zlatko Dalić Livio Andrijic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić Mate Bulić i Zlatko Dalić Mate Bulić i Zlatko Dalić - 7 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 5 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 4 Mate Bulić i Zlatko Dalić - 6 Hrvatska noć u Frankfurtu - 1 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Hrvatska noć u Frankfurtu - 4 Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 +19 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Galerija

Zlatko Dalić objavio video s koncerta Hrvatska noć u Frankfurtu na kojoj se pojavio kao gost iznenađenja.

Izbornik naše nogometne reprezantacije Zlatko Dalić podijelio je na svom profilu na Instagramu dio atmosfere s Hrvatske noći u Frankfurtu na kojoj je bio gost, a čak se pridružio Mati Buliću na pozornici.

"Frankfurt, Hrvatska noć", napisao je Zlatko uz video koji je objavio video u kojem 13 tisuća ljudi u jedan glas pjeva pjesmu "Lijepa li si" koju je otpjevao Mate Bulić, a inače je u originalu izvodi Marko Perković Thompson.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

"Hvala što ste nas iznenadili izborniče", "Zlatko Dalić, najbolji trener na svijetu", "Idemo Treneru svih trenera mi smo spremni, ima nas hvala Bogu i čekamo vas", "Ovo je bilo iznenađenje za sav hrvatski narod. Od srca hvala, legenda ste. Dvorana je gorjela", "Bilo je fenomenalno", "Predivno", "Hvala na dolasku", "Slika kaže više nego tisuće riječi", neki su od brojnih komentara koje je dobio.

A Mate je u jednom trenutku na pozornicu doveo Zlatka koji je srčano pozdravio tisuće posjetitelja u publici, a koji su ga počastili glasnim ovacijama.

"Podržite nas da uz vašu pomoć i pomoć svih Hrvata u svijetu, te uz Božju pomoć, opet napravimo ponosnim hrvatski narod, hrvatske ljude i hrvatsku državu", poručio je Zlatko.

Osim Mate na koncertu su nastupili i Miroslav Škoro, Mladen Grdović, Crvena jabuka, Jole, Petar Grašo, Jelena Rozga, Zlatko Pejaković, Siniša Vuco, Zlatni dukati i Justus Reid, a glazbeni je program trajao čak deset sati.

Naše najveće glazbene zvijezde izmjenjivale su se na pozornici u sklopu koncerta Hrvatska noć u Frankfurtu, publika je s njima pjevala uglas hitove, a u dvorani se plesalo kolo i vijorile su se hrvatske zastave.

Najveće je to okupljanje Hrvata i njihovih prijatelja u dijaspori, ali i događanje za koje su karte rasprodane čak godinu dana unaprijed. U Frankfurt su zbog njih i dobre zabave pristigli Hrvati iz cijele Njemačke i drugih europskih zemalja, ali i iz SAD-a te Novog Zelanda.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Škoro Aleksandra Prijović Hrvatska noć u Frankfurtu - 11 Hrvatska noć u Frankfurtu - 10 +25 Hrvatska noć u Frankfurtu - 9 Celebrity Evo kako Škoro komentira koncerte Aleksandre Prijović u Areni Zagreb, ostavila je dojam na njega: "Mi se moramo moliti..."

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 7 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 2 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 4 +28 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Celebrity S glavnih aduta Jelene Rozge nije bilo lako skrenuti pogled, u ultrakratkoj kožnoj haljinici zapalila je atmosferu u Frankfurtu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene