''Stalno se tresao''

Otkriveno kako su izgledali posljednji dani zvijezde legendarnog hita prije tragične smrti: ''Stalno se nešto čulo iz sobe...''

Shifty Shellshock - 3 Shifty Shellshock - 3 Screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Shifty Shellshock - 6 Shifty Shellshock - 5 Shifty Shellshock - 4 Shifty Shellshock - 3 Shifty Shellshock - 2 Shifty Shellshock - 1 Shifty Shellshock - 3 Shifty Shellshock - 2 Shifty Shellshock - 1 +0 Shifty Shellshock Galerija

Cimer Shifty Shelshocka ispričao je kako su izgledali posljednji dani pjevača koji je pronađen mrtav.

Frontmen Crazy Towna, Shifty Shellshock, pravog imena Seth Brooks Binzer, pronađen je mrtav ovog tjedna u svom domu, javili su strani mediji.

Otkako se povukao iz javnosti vodio je buran život, a sada je njegov cimer otkrio kako su izgledali njegovi posljednji dani. Shifty je tulumario sa ženama u kafiću u Los Angelesu i bio pod utjecajem droga, a kao uzrok njegove smrti sada svi nagađaju da je krivac predoziranje istima.

Glazbenik koji je otpjevao jedan od najvećih hitova ''Butterfly'' živio je u unajmljenoj sobi na katu zapuštene kuće u četvrti Koreatown u Los Angelesu koja je prepuna bandi.

Jason Roberts, Shiftyjev cimer, unajmio je sobu do njega, ali nije znao da je on nekada bio slavni pjevač.

Objasnio je da ga je vidio kako seli svoje stvari prije otprilike tjedan dana, uključujući nekoliko torbi i drugih osobnih stvari.

''Rekao je da ima problema sa svojom djevojkom i da je zato bio ovdje'', rekao je Roberts ekskluzivno za Daily Mail.

''Navodno se tukao s njom i rekao da su policajci išli u kuću gdje su živjeli. Morao je pobjeći.''

Roberts, koji je umjetnik, rekao je da je čuo neprestano kretanje iz sobe pjevača u svako doba dana i noći. Rekao je da se pjevač stalno  tresao, ali da nije bio svjestan da nešto nije opako u redu sve dok se policija nije pojavila na njihovim ulaznim vratima u ponedjeljak, 24. lipnja.

Roberts je rekao da je čovjek koji im iznajmljuje sobe pronašao pjevača bez svijesti na madracu, koji je bio položen na podu.

Nema dostupnih detalja o tome jesu li vatrogasci iz Los Angelesa primijenili oživljavanje na njemu, ali on nije prevezen u bolnicu, rekli su dužnosnici.

''Bio je mrtav kad je policija stigla ovamo'', rekao je Roberts.

''Ne znam koliko je dugo bio tako unutra, ali neko vrijeme nisam čuo ništa iz te sobe. Nisam imao pojma što se događa dok nisam izašao iz svoje sobe i tamo su bila tri policajca.''

Obavljena je obdukcija nad 49-godišnjakom, ali uzrok i način smrti su odgođeni do daljnjih testova, rekli su službenici Okružnog odjela za medicinsku istragu Los Angelesa za Daily Mail.

Na smrt se sada gleda kao na moguće predoziranje nakon što su u blizini Binzerova tijela pronađeni pribor za drogiranje i upaljač, piše TMZ.

Shellshok je suosnivač Crazy Towna, rap-rock benda koji je osnovan 1995. godine.

Pjesmu ''Butterfly'', koja je popularna i dandanas, objavljena je u listopadu 2000. kao treći singl s njihova debitantskog albuma "The Gift of Game" (1999.), ali je stekla popularnost tek nakon što je službeno, s videospotom, objavljena u veljači 2001.

S obzirom na to da se hit temelji na pjesmi "Pretty Little Ditty" s albuma Red Hot Chili Peppersa "Mother's Milk" (1989.), Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith i John Frusciante navedeni su kao koautori ''Butterflya''.

Pjesma danas ima 237 milijuna pregleda na YouTubeu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 5 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević +29 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Celebrity Naša predivna radijska voditeljica objavila rijetke fotke s partnerom kojeg je dugo skrivala od javnosti, obilježili su za njih poseban dan!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev - 1 Ana Uršula Najev - 3 Ana Uršula Najev kao Luce - 2 +29 Ana Uršula Najev kao Luce - 1 Celebrity Luce iz Kumova pohvalila se prvim fotkama s godišnjeg odmora, figura u badiću nije prošla nezapaženo: ''Afrodita s Olimpa!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene