kratko i jasno

Tončiju Huljiću prekipjelo zbog poruka koje mu svakodnevno stižu, odlučio im je stati na kraj: ''Nisam zainteresiran, ne šaljite mi...''

Tonči Huljić - 2 Tonči Huljić - 2 Sasa Buric / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić - 1 Tonči i Vjekoslava Huljić - 5 Tonči i Vjekoslava Huljić - 4 Tonči i Vjekoslava Huljić - 2 Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Tonči i Vjekoslava Huljić Tonči Huljić - 3 Tonči Huljić - 2 Tonči Huljić - 1 In Magazin: Tonči Huljić - 7 +21 In Magazin: Tonči Huljić - 6 Galerija

Tonči Huljić obratio se svojim pratiteljima na Facebooku te oštro poručio da ne prihvaća više nikakve glazbene ponude.

Naš glazbenik i tekstopisac Tonči Huljić obratio se svim svojim pratiteljima na Facebooku te posebnim ljudima oštro poručio da više ne prihvaća glazbene ponude.

Pogledaj i ovo Mario Regelja bio je u publici! Pogledajte kako je dečko Antonije Šole reagirao kad ju je vidio prerušenu u Tončija Huljića, kamera je sve zabilježila!

Uz svoju fotografiju pokraj instrumenata Tonči je napisao:

''Zbog svakodnevnih poruka i upita koje dobivam želim vas obavijestiti da nisam zainteresiran za nove suradnje. Uz to, zbog zaštite intelektualnog vlasništva i mogućih sporova nakon proteka vremena molim vas da mi ne šaljete tekstove i melodije jer će oni odmah biti uklonjeni iz poruka. Hvala na razumijevanju.''

Nedavno je u gostovanju uživo rekao i da je umoran od ljubavnih pjesama.

''Uvijek sve negdje mora završiti na ljubavi, ali ja sam već umoran od tih ljubavnih pjesama, ne znam ni sam koliko sam ih napisao. Danas sve to ide u drugom smjeru, a mladi se danas, nažalost, više interesiraju za neke druge teme, traže se eksplicitniji tekstovi, a na meni je da ostanem svoj'', priznao je u emisiji ''Dobro jutro, Hrvatska''.

Zbog toga njegove pjesme uvijek prate humoristični spotovi i drugačije teme od ljubavi, a njegov posljednji singl naziva je ''Žvaka''.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +18 Hana i Vjekoslava Huljić Celebrity Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene