emotivan govor

Huljić s knedlom u grlu progovorio o neostvarenim planovima s Massimom: "Radovali smo se tome, htjeli smo popiti čašu vina..."

Tonči Huljić Tonči Huljić Luka Gerlanc/Cropix 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić i Tonči Huljić Tonči Huljić Tonči i Hana Huljić Hana, Tonči i Ivan Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić Petar Grašo i Tonči Huljić - 1 Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Hana Huljić i Tonči Huljić Tonči Huljić - 1 +3 Tonči Huljić - 2 Galerija

Tonči Huljić je na dodjeli nagrada Music Awards Ceremony održao govor posvećen Massimu Saviću.

Naš glazbenik Tonči Huljić bio je jedan od voditelja prve večeri svečane dodjele nagrada Music Awards Ceremony u beogradskoj Štark Areni.

Pogledaj i ovo Massimo Savić i Tonči Huljić nadao se najboljem Shrvani Tonči Huljić otkrio tužan detalj o Massimovom koncertu karijere: "Publika u zagrebačkoj Areni nije znala..."

Na pozornici je održao i govor posvećen pokojnom Massimu Saviću, s kojim ga je osim poslovne suradnje vezalo i veliko prijateljstvo.

"Svi oni koji su jednom bili na bini MAC-a postali su dio naše obitelji. Jedan takav bio je i Massimo Savić", započeo je Tonči.

"Prije svega mjesec i dva, tri dana planirali smo biti ovdje zajedno, na MAC-u. Imao je mjesto ovdje. Radovali smo se tome. Htjeli smo popiti čašu vina, on bi naručio pivo, pa koliko traje! Izgleda da ćemo to napraviti na nekom drugom, boljem mjestu", poručio je.

"Treba biti veliki čovjek da bi bio veliki umjetnik. Njegov glas bio je jači od smrti. Pjesma mu je bila važnija od života. Hvala ti prijatelju, hvala ti Massimo", završio je Huljić svoj emotivni govor.

Osim Tončija, na svečanoj dodjeli u Beogradu bile su i njegova supruga Vjekoslava te kći Hana sa suprugom Petrom Grašom.

Podsjetimo, Massimo Savić preminuo je 23. prosinca 2022. u 62. godini nakon kratke i teške bolesti. Tužnu vijest objavile su njegova supruga Eni Kondić i kći Mirna Savić, a pjevač je sahranjen na Gradskom groblju Zadar.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 1 +23 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Celebrity Hana Huljić u rijetkom izlasku s Grašom, sve je očarala u prozirnoj haljini koja je istaknula njezin dekolte!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dunja Jovanić Dunja Jovanić Dunja Jovanić - 1 Dunja Jovanić - 2 +18 Dunja Jovanić - 3 Celebrity Popularna Srpkinja na dodjelu nagrada došla bez hlača pa počastila fotografe savršenim pogledom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene