Mjesec dana od smrti

Na društvenim mrežama pokojnog Massima osvanula srcedrapajuća poruka: "Nedostaješ, a zauvijek ćeš biti tu…"

Massimo Savić Massimo Savić Niksa Stipanicev/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić Massimo Savić Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić Massimo Savić, Mirna Savić i Igor Pavlović Massimo Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo Savić i Eni Kondić +16 Massimo Savić Galerija

Mjesec dana nakon smrti Massima Savića na njegovim društvenim mrežama objavljena je dirljiva posveta.

Prošlo je mjesec dana od iznenadne smrti pjevača Massima Savića.

Pogledaj i ovo Massimo u Areni Zagreb ''Zauvijek najbolji'' Nova dirljiva objava na Massimovim društvenim mrežama tjera suze na oči: ''Ako je netko ostavio trag, to je definitivno on… I zaslužuje sve nagrade''

Tim je povodom na njegovim profilima na Facebooku i Instagramu objavljena dirljiva posveta koja je mnogima obožavateljima izmamila suze na oči.

"Tvoju odsutnu prisutnost živimo već mjesec dana. U svemu si tu. Pitamo se što bi mislio, što bi nam rekao svojim najljepšim glasom... A onda umislimo da znamo što želiš i da bi sve što radimo i sve što ovi tvoji ljudi - tvoja publika, pišu, crtaju, dijele u spomen na tebe, prepoznao kao duboku emociju i podržao najtoplijim osmijehom koji se u tvoje oči i na tvoje lice uvijek preselio direktno iz srca. Od tuge koja će, svjesni smo, biti naš suputnik zauvijek, veća je samo zahvalnost i ljubav. Dok gledamo u nebo, tražimo te među zvijezdama. Ti možeš biti samo ona najsjajnija. Nedostaješ, a zauvijek ćeš biti tu. Volimo te. Massimalno", stoji uz Massimovu crno-bijelu fotografiju.

"Gdje je otišla duša tvoja od nas, naš dragi Max, to samo zvijezde znaju. I taj 23. prosinca, za koji vjerujem da se duboko urezao kao vječna tuga u sve nas koji te volimo", "Još je nestvarno da te nema", "Nedostaje tvoj osmijeh, tvoj glas... Bio si pravi gospodin, a prije svega veliki čovjek!", "Jedan, jedini, neponovljivi Massimo!", samo su neki od brojnih komentara shrvanih obožavatelja pokojnog pjevača.

Podsjetimo, Massimo Savić preminuo je u 62. godini nakon kratke i teške bolesti. Tužnu vijest objavile su njegova supruga Eni Kondić i kći Mirna Savić, a pjevač je sahranjen na Gradskom groblju Zadar.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena +20 Lepa Brena Nekad i sad Evo kako je Lepa Brena izgledala na svojoj prvoj naslovnici, otad je prošlo više od 40 godina!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Tom Hanks i Melanie Griffith +25 Melanie Griffith - 3 Nekad i sad Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene