Posljednje zbogom

Shrvane kći i supruga Massima Savića tugu na licima nisu mogle sakriti, jedna drugoj najveći su oslonac

Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Luka Gerlanc / CROPIX 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj - 2 Mirna Savić i Eni Kondić - 2 Mirna Savić i Eni Kondić - 3 Mirna Savić i Eni Kondić - 1 Massimo Savić, posljednji ispraćaj +22 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Galerija

Mirna Savić i Eni Kondić na Gradskom groblje Zadar ispratile su svog oca i supruga Massima Savića na posljednji počinak.

Shrvane Mirna Savić i Eni Kondić ispratile su svog oca i supruga Massima Savića na posljednji počinak na Gradskom groblju Zadar, a s njima je bio i Mirnin dugogodišnji dečko Igor Pavlović. 

Pogledaj i ovo Massimo Savić, posljednji ispraćaj Tužna lica, bol i suze Poznati Hrvati zauvijek su se oprostili od legendarnog Massima Savića: ''Bio je jedna posebna figura, Hrvatska je izgubila jako puno''

Osim njih na groblju su bili i brojni poznati Hrvati. Među prvima je tužnog lica stigla Marina Tomašević i upisala se u knjigu žalosti, a stigli su i Gibonni, Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Neno Belan, Đani Maršan i Giuliano.

Mirna je prije nekoliko dana na Facebooku napisala emotivnu objavu i dirnula svoje prijatelje i pratitelje riječima posvećenima ocu.

"Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom. Tata nas je planirao iznenaditi pjesmom. Provest ću ostatak života pokušavajući oprostiti svemiru za ovu bol", napisala je Mirna i mnoge dirnula do suza objavivši fotografiju na kojoj s njom i Massimom pozira i njezin dugogodišnji dečko Igor Pavlović, s kojim se trebala vjenčati.

Massimo je Mirnu dobio u braku sa suprugom Eni Kondić, s kojom je u sretnom braku bio 30 godina. Zajedno su stigle na nedavnu komemoraciju svojeg supruga odnosno oca, kojemu su počast u zagrebački HNK došli iskazati i brojni poznati Hrvati. U društvu prijatelja i članova obitelji koji su ih tješili pratile su svečanost ceremonije u prvim redovima, a tugu na licima nisu skrivale.

Massimo Savić preminuo je u 61. godini nakon kratke i teške bolesti, a tužnu vijest objavila je njegova obitelj na Facebooku.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj - 2 +31 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Celebrity Poznati Hrvati zauvijek su se oprostili od legendarnog Massima Savića: ''Bio je jedna posebna figura, Hrvatska je izgubila jako puno''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Džinić i Igor Šparavalo Igor Šparavalo i Moamer Kasumović Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 +21 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Celebrity Sjećate li se malog Džebrice? Evo kako danas izgleda i s kojom je poznatom osobom bio u društvu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene