Velika tuga

Neutješna Massimova supruga i kći pune emocija pratile komemoraciju, u prvim redovima tješile jedna drugu

Mirna Savić i Eni Kondić Mirna Savić i Eni Kondić Igor Soban/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Savić i Eni Kondić Mirna Savić i Eni Kondić Mirna Savić i Eni Kondić Mirna Savić i Eni Kondić - 5 Mirna Savić i Eni Kondić - 4 Mirna Savić i Eni Kondić - 3 Mirna Savić i Eni Kondić - 2 Mirna Savić i Eni Kondić - 1 Komemoracija za Massima Savića - 5 Komemoracija za Massima Savića - 4 +14 Komemoracija za Massima Savića - 3 Galerija

Eni Kondić i Mirna Savić zajedno su stigle na komemoraciju svojeg supruga odnosno oca Massima Savića, kojemu su počast u zagrebački HNK došli iskazati i brojni poznati Hrvati.

U zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu održana je komemoracija za našeg preminulog glazbenika Massima Savića, na koju su stigle i njegova neutješna supruga Eni Kondić i kći Mirna Savić.

Pogledaj i ovo Mirna Savić Tuga je prevelika Massimova kći na dirljiv je način odala počast voljenom ocu, jedan detalj na njoj mnogi su prepoznali

One su u društvu prijatelja i članova obitelji koji su ih tješili pratile svečanost ceremonije u prvim redovima, a tugu s lica nisu skrivale.

Massimu su svoju počast došli odati Alka Vuica, Vlatka Pokos, Marko Tolja, Sanja Doležal, Zoran Predin, Tatjana Jurić, Miroslav Kočiš Zec, Vanna, Husein Hasanefendić Hus i brojni drugi poznati Hrvati.

"Sve je radio kako treba i s kim god da je pričao, pričao je tako da se taj čovjek osjeća ravnopravno. U puno stvari smo se slagali, osim možda u jednoj. Uhvatili smo se smisla i besmisla, a on je rekao da ne vjeruje u ono poslije, u život poslije života. Mislio je da smo ograničena bića i da moramo uživati u vremenu koje imamo i napraviti maksimalno. Ja vjerujem da je tu bio u krivu, zato ovo danas nije zbogom, nego samo obično bok", rekao je Massimov kolega i prijatelj Aljoša Šerić u dirljivom govoru.

"Kraj devedesetih, kad sam dolazio u Zagreb, ispred mene se zaustavio auto, u njemu sjedi Massimo Savić. On mi kaže 'upadaj, mali'. Bio sam klinac, a on već regionalna zvijezda. Tad mi je prvi put otvorio vrata i pružio ruku koju mi je uvijek pružao. Maks će za mene ostati Maks, frend. Upoznat će me sa svojom obitelji s istinskom pažnjom, otpjevat ćemo pjesme prije nego što ih itko prije čuje. Razgovarat ćemo o obiteljima, sportu, modi i moru. Otišao si, frende, u treptaju oka, još smo si toliko toga trebali reći. Volim te", rekao je u svojem govoru Ivan Dečak.

Komemoracija je započela je pjesmom "Sunrises", koju je odsvirao bend bez pjevača, i pjesmom "Stranac u noći", a odsvirane su i akustične verzije drugih Massimovih hitova po kojima će ostati zapamćen.

Posljednji Massimov ispraćaj bit će u utorak, 3. siječnja, u 11 sati na Gradskom groblju Zadar. I komemoracija i posljednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Massimom.

Koncertna dvorana Lisinski svim je obožavateljima izašla u susret, pa će mjesto ispred njezina ulaza na kojem se građani već danima opraštaju s omiljenim glazbenikom biti dostupno za paljenje svijeća i polaganje vijenaca sve do 31. prosinca.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Savić i Eni Kondić Mirna Savić i Eni Kondić Komemoracija za Massima Savića - 6 Komemoracija za Massima Savića - 4 +26 Komemoracija za Massima Savića - 3 Celebrity Brojni poznati Hrvati oprostili se od Massima Savića, a tugu s lica nikome nije bilo lako sakriti: "Otišao si u treptaju oka"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella i Danijela Dvornik In Magazin: Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik - 3 +25 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik objavila video u kojem plače, obožavatelji je umiruju riječima utjehe i podrške: "Drži se, proći će!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene