izgleda fenomenalno!

Vjekoslava Huljić u prozirnoj bluzi pokazala više od očekivanog i zaslužila titulu jedne od najzgodnijih hrvatskih baka!

Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Milan Maricic/ATAImages/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 10 Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +3 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Galerija

Vjekoslava Huljić se pojavila na dodjeli nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu s kćeri Hanom i zetom Petrom Grašom.

Spisateljica i jedna od naših najpopularnijih glazbenih tekstopisaca Vjekoslava Huljić nije propustila podržati supruga na njegovu prvom voditeljskom angažmanu.

Pogledaj i ovo Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Lijepi i skladni! Vjekoslava Huljić zasjenila je supruga Tončija, koji je trebao biti glavna zvijezda velike večeri koju je priredio u Zagrebu

Tonči Huljić vodio je svečanu dodjelu nagrada Music Awards Ceremony u Štark Areni, a Vjekoslava je na događaj došla u pratnji kćeri Hane i zeta Petra Graše.

Za tu je prigodu spisateljica je odabrala prozirnu bluzu u kojoj je otkrila više od očekivanog i istaknula vitku figuru, a prisutne je očarala i mladolikim izgledom.

Vjekoslava je prošle godine prvi put postala baka i ne krije da uživa u toj ulozi.

"Nisam stroga, ona je još mala, ali želim je uzeti za ruku i pokazati joj život i svijet koliko je predivan i odgojiti je u ljubavi. Ona je zapravo dijete okupano ljubavlju, kako bi i sva djeca trebala biti. Tonči je u ulozi djeda predivan! Strpljiv, što inače nije. Već nas sve vrti oko malog prsta", ispričala je za IN magazin.

U sam Albin odgoj, otkriva nam spisateljica, neće se mnogo miješati jer je Hana, kaže nam, mama za poželjeti i u nekim je trenucima uvelike podsjeća na nju.

"Uložiš u svoje dijete i onda i vidiš u svojem djetetu sebe, tako ja vidim sebe u njoj još na jedan bolji način", priznala je Vjekoslava.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Nikad ljepša Jelena Rozga pokorila Beograd, srpski mediji prozvali je boginjom!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora i Taika Waititi - 1 Rita Ora i Taika Waititi - 2 Rita Ora i Taika Waititi - 4 +14 Rita Ora i Taika Waititi - 6 Celebrity Slavna pjevačica progovorila o trojcu sa suprugom i njegovom kolegicom, evo koja se istina krije iza škakljivih fotki!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene