došla ispričati svoju priču

Legendarnu Tajči zbog povratka u Hrvatsku potpuno preplavile emocije, nakon dugo vremena je i zapjevala pred domaćom publikom!

Tatjana Cameron Tajči Tatjana Cameron Tajči Lucija Ocko/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči - 1 Tatjana Cameron Tajči - 2 Tatjana Cameron Tajči - 3 Tatjana Cameron Tajči - 4 Tatjana Cameron Tajči - 5 Tatjana Cameron Tajči - 6 Tatjana Cameron Tajči - 7 Tatjana Cameron Tajči - 8 Tatjana Cameron Tajči - 9 Tatjana Cameron Tajči - 10 +17 Tatjana Cameron Tajči - 11 Galerija

Tatjana Cameron Tajči zapjevala je na promociji svoje knjige ''(Ne)slomljena" u Zagrebu.

Tatjana Cameron Tajči u četvrtak je u Zagrebu održala svečanu promociju svoje knjige "(Ne)slomljena" koju je napisala 2017. godine.

Tatjana je u knjizi podijelila najintimnije detalje iz svojeg života, i to s ciljem da pomogne drugima.

"Toliko lekcija ima životnih koje sam ja prošla da stvarno čitatelju mogu ponuditi nešto što će njima biti vrijedno", objasnila je ranije za In Magazin.

Tajči je na promociji knjige nakon dugo vremena i zapjevala pred hrvatskom publikom, a nije joj bilo lako ni zadržati suze.

"Sinoć sam imala priliku predstaviti svoju knjigu hrvatskoj publici. Ove riječi sam zapisala u rujnu 2016." napisala je uz isječak iz knjige koji je podijelila na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)

Jednom prilikom je za In Magazin priznala i da je bilo puno trenutaka kada se osjećala slomljeno.

"Predugo godina kroz jako puno situacija, čak i onda kad sam bila, čak i onda kad su drugi vidjeli moji snagu, jačinu ja sam imala dojam da sam potpuno slomljena", kazala je Tajči, a tada je otkrila i što joj je pomoglo u takvim situacijama.

"Ja sam se uvijek poistovjećivala s tim da sam ja pjevačica, da je moj smisao glazba da se ja kroz glazbu ostvarujem što je sve istina, ali je samo dio istine jer ja sam i bez glazbe osoba. Jer tu se događaju strahovi što ako ja više ne mogu pjevati ili što ako me više ljudi ne vole zbog toga, što ako više ne mogu dobiti publiku i tu se počinjemo gubiti", ispričala je.

Tajči danas živi u Nashvilleu s trojicom sinova koje je dobila s pokojnim suprugom Matthewom. U Ameriku je preselila početkom 90-ih, dok je bila na vrhuncu slave, a tamo ima bend s kojim izvodi duhovnu glazbu.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Tatjana Šojić Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Gordana Boban Komemoracija za glumca Mirsada Tuku, Gordana Boban Tatjana Šojić +18 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Celebrity Zvijezde serije Lud, zbunjen, normalan snimljene u teškim trenucima, dugo ih nismo vidjeli, a jednu više nije lako prepoznati

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nevenka Bečić i Željko Kerum, 2007. godina Nevenka Bečić Željko Kerum Nevenka Bečić - 2 +19 Nevenka Bečić - 3 Nekad i sad Kerumovoj sestri nekoć je bujna kosa bila zaštitni znak, a otkako je promijenila frizuru, izgleda kao druga osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene