nekad velika zvijezda

Ovako je Tajči izgledala prije 33 godine kad je pjevala na Eurosongu, a ovih dana proslavila je 53. rođendan, evo koliko se promijenila!

Tatjana Cameron Tajči - 3 Tatjana Cameron Tajči - 3 Screenshot 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči - 1 Tatjana Cameron Tajči - 2 Tatjana Cameron Tajči - 1 Tatjana Cameron Tajči - 2 Tatjana Cameron Tajči - 3 Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) Tatjana Cameron Tajči - 5 Tatjana Cameron Tajči - 6 Tatjana Cameron Tajči - 7 Tatjana Cameron Tajči - 8 +15 Tatjana Cameron Tajči - 9 Galerija

Tatjana Cameron Tajči 1990. godine predstavljala je Jugoslaviju na Eurosongu sa popularnom pjesmom "Hajde da ludujemo".

Pjevačica Tatjana Cameron, javnosti poznatija kao Tajči, 90-ih je godina slovila za jednu od najljepših žena na području tadašnje Jugoslavije.

Poznata je po svome hitu "Hajde da ludujemo" zbog kojeg je 1990. godine osvojila sedmo mjesto na Eurosongu koji se održao u Zagrebu.

Tada je nosila kratku kosu koja je uvijek bila ufrčkana, a razdjeljak je uvijek nosila na lijevoj strani. 

Voljela je nanositi jarke ruževe na usne, ali i isticati svoje nebesko plave oči.

Obožavala je nositi haljinice u bojama i bila je vrckastog karaktera. 

U usporedbi od tada nije se puno promijenila - i dalje nosi razdjeljak na lijevoj strani, samo što sada ne nosi lokne, nego ima potpuno ravnu frizuru sa šiškama.

I dalje joj do izražaja dolaze njezine prekrasne plave oči, a to dokazuju i njezine nove fotografije na Instagramu ispod kojih se pohvalila kako slavi 53. rođendan.

"Stvarno sam sretna! Hvala svima na divnoj rođendanskoj proslavi koju su mi moji dečki upriličili u restoranu u centru Franklina i na predivnim čokoladama što su mi ih darovali moji sinovi. Dobila sam stotine i stotine rođendanskih čestitki, moja sestra Sanja snimila je video specijalno za mene, a mama Štefica nazvala me u šest sati ujutro kako bi mi prva čestitala. Osjećam se voljeno, svima veliko hvala", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

U komentarima su joj njezini pratitelji uputili mnoštvo čestitiki i lijepih želja.

Podsjetimo, od smrti svojeg supruga Matthewa Tajči se posvetila duhovnosti i u Nashvilleu, gdje živi sa trojicom sinova, ima bend koji izvodi duhovnu glazbu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Bombastična figura Lidije Bačić ocrtavala se u tijesnoj haljini, ali sve je još više očarala prednjim dijelom outfita, koji je otkrio sve njezino bogatstvo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Raskošne grudi mamile su poglede u sićušnom bikiniju, ali svi su nahvalili brutalno isklesano tijelo Žanamari za koje sate i sate provodi u teretani!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene