u društvu supruga

Pogledajte haljinu Snježane Schillinger zbog koje je cijelu važnu večer bila u fokusu, a nogu je tako lako izbacila kroz seksi prorez!

Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 3 Neva Zganec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 7 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 4 +19 Snježana Schillinger - 3 Galerija

Snježana Schillinger zajedno sa suprugom Franzom zablistala je na dodjeli Večernjakove ruže.

Na ovogodišnjoj najdugovječnijoj dodjeli nagrada "Večernjakova ruža" pojavila su se brojna poznata lica, a među njima smo mogli vidjeti i Snježanu Mehun Schillinger.

Uspješna hrvatska poduzetnica zablistala je u dugačkoj zelenoj haljini s otvorenim prorezom kod noge, a noge su joj krasile zlatne šljokičaste štikle.

Pogledaji ovo Snježana Schillinger - 2 Celebrity Snježana Schillinger u elegantnoj toaleti istaknula ten koji je dobila na egzotičnom putovanju, tek se vratila i već je u izlasku!

Svjetlucava haljina imaja je i duboki dekolte, a Snježana je cijelu kombinaciju upotpunila sa zlatnom pismo-torbom dok su joj frizuru činili blagi valovi. 

53-godišnja poduzetnica došla je u društvu supruga Franza koji je nosio tamnoplavo odijelo i crnu košulju. 

Pogledaji ovo Minea Celebrity Na dodjeli prestižne medijske nagrade bilo je teško skinuti pogled s Minee koja se pojavila u haljini s riskantnim prorezom

Podsjetimo, slavni par nedavno je uživao na Kostarici gdje su svakodnevno častili pratitelje egzotičnim fotografijama.

Pogledaji ovo Sabina Tandara Knezović Celebrity Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Snježana i Franz u braku su od 2021. godine. Vjenčali su se nakon pet godina veze na Kornatima, a zaručili su se na egzotičnim Maldivima. Ona iz prvog braka ima sina Dinu, a Franz kćer Taschiu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 8 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 7 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 6 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 5 +26 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 4 Nekad i sad Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron i Kate Middleton Kate Middleton i Mila Snedon Princ Harry i Kate Middleton - 5 Kate Middleton i kralj Charles - 3 +25 Kate Middleton Celebrity Poruke podrške princezi Kate za brzo ozdravljenje stižu iz cijelog svijeta, svima je teško povjerovati kakvu bitku bije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene