Kao prava diva

Snježana Schillinger u elegantnoj toaleti istaknula ten koji je dobila na egzotičnom putovanju, tek se vratila i već je u izlasku!

Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 2 Igor Soban/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 7 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 7 Snježana Schillinger - 6 +19 Snježana Schillinger - 5 Galerija

Snježana Schillinger sa suprugom Franzom Schillingerom prisustvovala je modnoj reviji našeg dizajnera Ivice Skoke, zablistala je u crvenoj dugoj haljini u kojoj se osjećala vrlo ženstveno.

Poduzetnica Snježana Schillinger prisustvovala je modnoj reviji našeg modnog dizajnera Ivice Skoke, a stigla je u društvu svog supruga Franza Schillingera.

Osmijeh s lica, kao i nikad dosad, nije skidala, a dobro se osjećala i u dugoj crvenoj haljini koju je nosila. Spuštene naramenice i prorez na nozi učinili su je još elegantnijom, a uz sve to kombinirala je i crnu torbicu i valove u kosi.

Kako Snježani stoji ova haljina?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Snježana se sa suprugom vratila s nedavnog putovanja na Kostariku.

"Kostarika, puno hvala što si bila divna prema nama. Namijana lica sretnih ljudi, zemlja u kojoj se apsolutno svi smiju! Pamtit ću to zauvijek", napisala je Snježana uz niz fotografija koje je podijelila, a čiji prizori oduzimaju dah.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

U brak s Franzom ušla je 2021. godine. Vjenčali su se nakon pet godina veze na Kornatima, a zaručili su se na egzotičnim Maldivima. Ona iz prvog braka ima sina Dinu, a Franz kćer Taschiu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 1 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +29 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene