Raj na zemlji

Bajkoviti prizori s odmora Snježane Schillinger izazvali su divljenje njezinih pratitelja: "Kakve fotke Snekiii"

Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 7 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 7 Snježana Schillinger - 5 +20 Snježana Schillinger - 4 Galerija

Snježana Schillinger objavila je fotografije iz egzotične Kostarike u kojoj je uživala sa svojim suprugom Franzom Schillingerom.

Poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun uživala je ovih dana na egzotičnom odmoru u dalekoj nam Kostariki, a dio atmosfere iz tog raja na zemlji podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu.

"Kostarika puno hvala što si bila divna prema nama. Namijana lica sretnih ljudi, zemlja u kojoj se apsolutno svi smiju! Pamtit ću to zauvijek", napisala je Snježana uz niz fotografija koje je podijelila, a čiji prizori oduzimaju dah, baš kao i njezina pojava.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"Wow", "Kakve fotke Snekiii", "Predivna si", "Snježana, tebi ni sunce ne može ništa, ljepota", "Bolje od modela, svaka čast", "Med si", pohvalili su je njezini pratitelji u komentarima.

Pogledaji ovo Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Celebrity Kolinda je nakon službenog izlaska svratila na luksuznu proslavu naše poduzetnice, razuzdana zabava trajala je do dugo u noć!

Snježana je u Kostariki uživala sa svojim suprugom Franzom Schillingerom s kojim je u braku od 2021. godine. Vjenčali su se nakon pet godina veze na Kornatima, a zaručili su se na egzotičnim Maldivima. Ona iz prvog braka ima sina Dinu, a Franz kćer Taschiu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Lana Gojak Bajt Jelena Perčin i Lana Gojak Bajt Jelena Perčin Jelena Perčin +25 Jelena Perčin Celebrity Jelena Perčin priznala zbog čega bi voljela da je sve troje djece rodila prije tridesete, ali i kako im je objasnila proces razvoda

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić +10 Ivan Jakovčić Celebrity Evo što je naš bivši ministar izveo za svoju 26 godina mlađu partnericu za Valentinovo: "Idem svojoj ljubavi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene